Rămâi conectat

Sport

FOTO: Echipa CSU Alba Iulia s-a antrenat în prezența suporterilor

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

Baschetbalistele de la CSU Alba Iulia s-au antrenat astăzi, în sala de sport a Universității ”1 Decembrie 1918”, în prezența suporterilor. Elevele cehului Tomas Bilek, vor pleca în perioada 7-9 septembrie, la turneul de pregătire de la Zenica (Bosnia).

Lotul pentru viitoarea stagiune, în care obiectivul este o clasare pe unul din primele 4 locuri, este format din Eniko Tarţa, Bianca Voica, Tereza Brantlova (Cehia, Cadi La Seu Spania), Jovana Vukoje (Serbia, BCM Danzio Timişoara), Laura Drăgoescu (ICIM Arad), Alexandra Uiuiu (CSM Târgovişte), Amanda Thompson (USA, BC Habikka Israel, foto), Becca Tobin, Ildiko Nagy (ICIM Arad), Ekaterina Abramzon, Zenta Melnika (Letonia, Taranto Italia), Florina Palco, Mihaela Gherman, Andreea Beldian.

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Volei Alba Blaj, în semifinalele Diviziei A1

Dan HENEGAR

Publicat

în

Calificare în semifinalele Diviziei A1 pentru Volei Alba Blaj Volei Alba Blaj a câștigat seria cu Dinamo București în minimum de seturi și s-a calificat în semifinalele Diviziei A1 la volei feminin. După 3-1, la Blaj, campioana în exercițiu s-a impus cu 3-0 (28-26, 25-21, 25-21) în disputa din Capitală cu Dinamo. În primul parțial, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea