Rămâi conectat

Sport

FOTO: echipa Colegiului Național „IM Clain” Blaj, vicecampioană națională la ONSS, volei feminin, licee

Dan HENEGAR

Publicat

în

Echipa de volei liceu fete a Colegiului Național „Inochentie Micu Clain” Blaj, coordonator profesor Raluca Rotar, a obținut medaliile de argint la turneul final al Olimpiadei Naționale a Sportului Școlar (ONSS), volei fete, secțiunea licee, desfășurată, în perioada 20-22 mai, la Bistrița.

În finală, reprezentanta județului Alba a fost învinsă, scor 2-0, de reprezentanta municipiului Bucureșți, Liceul „Mircea Eliade” București, echipă de care voleibalistele din Blaj au trecut în faza grupelor (scor 2-0).

Două dintre protagonistele formației din “Mica Romă”, Iarnia Axinte și Noemi Moldovan, sunt componente ale Volei Alba Blaj, echipa ce a realizat tripla națională în acest sezon (Supercupa României, Cupa României și titlul) și a ajuns în semifinalele Cupei CEV.

Colegiul Național „Inochentie Micu Clain” Blaj a câștigat toate meciurile din grupă, după ce a depășit Liceul „Mircea Eliade” București (2-0), Colegiul Național „Gh. M Murgoci” Brăila (2-0) și Colegiul Național „Nicolae Titulescu” Craiova (2-1). În semifinale, echipa noastră a trecut de reprezentanta județului Sălaj, Colegiul Național „Simion Bărnuțiu” Șimleul Silvaniei (2-0).

La turneul final ONSS de la Bistrița, echipa de volei liceu fete a Colegiului Național „Inochentie Micu Clain” Blaj, coordonator profesor Raluca Rotar, a fost formată din: Iarina Axinte, Noemi Moldovan, Valentina Pop, Andreea Mărginean, Antonia Mihu, Catinca Gizdavu, Ioana Poptelecan, Tania Prainer, Gabriela Pușă și Diana Boitor.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Cupa Satelor 2024, faza a doua, la Lunca Mureșului și Daia Română, duminică, 24 martie | Vezi echipele calificate

Dan HENEGAR

Publicat

în

Cupa Satelor 2024 își derulează faza a doua a grupelor, la Lunca Mureșului și Daia Română, duminică, 24 martie Cupa Satelor 2024, întrecere organizată de Asociația Județeană de Fotbal Alba și rezervată jucătorilor Under 13, născuți în anul 2011 și mai tineri (fete din 2009 și mai tinere), și-a derulat faza întâi a grupelor. La […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea