Rămâi conectat

Sport

FOTO: După medalia de bronz, CSU Alba Iulia vrea mai multe în sezonul viitor! *Uiuiu: „Valoarea lotului este peste locul trei”

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

CSU Alba Iulia 18Deşi a avut obiectiv cupa şi campionatul, CSU Alba Iulia a cucerit în această stagiune medalia de bronz şi trofeul Ligii Europei Centrale, acest sezon fiind cel mai bun din istoria clubului universitar.

Este mai bine decât anul trecut, creştem pas cu pas, sperăm că la anul va fi mult mai bine. Vom avea discuţii cu factorii potenţi. Cei care ne-au sprijinit vor rămâne lângă noi. În funcţie de ce vom reuşi, vom creiona bugetul şi vom avea siguranţa unor finanţări vom putea decide unde vom participa. N-a fost o surpriză victoria de la Arad a Târgoviştei şi cred că şi astăzi vor învinge iar la Arad„, a spus Daniel Breaz. „Cred că este un sezon reuşit, am luat un trofeul european. Locul trei este un câştig pentru club, chiar dacă am avut echipă să jucăm finala mare„, a afirmat Popov. „Nu ştiu ce voi face în viitor, dacă mai rămân aici, mă concentrez pe echipa naţională în viitorul apropiat„, a afirmat Părău. „M-am simţit excelent la Alba Iulia, am legat prietenii. Nu ştiu ce voi face anul viitor, dacă rămân sau nu„, a precizat Sasa Cadjo, ce va fi convocată la echipa naţională a Serbiei. Cea mai constantă jucătoare a CSU a fost prima ofertată de conducerea albaiuliană pentru prelungirea înţelegerii. După anumite surse, pe lângă Sasa Cadjo, opţiunile echipei din Marea Uniri se îndreaptă din vechiul lot spre Alexandra Uiuiu şi Larisa Toma.

Alba a avut cea mai bună echipă de până acum, dar am luat o medalie de bronz. Valoarea noastră era peste locul trei, M-am simţit bine aici şi mi-aş dori să continuu„, a punctat Alexandra Uiuiu. „Este minunat să iei un trofeu, chiar dacă nu este primul în cariere. M-am simţit excelent aici, e prematur să vorbim despre ce voi face sezonul viitor„, a menţionat Larisa Toma. „Popov a semnat pe un an şi doar el va lua decizii în privinţa lotului. Este greu să menţi doi ani la rând acelaşi lot”, a menţionat Bogdan Duma, preşedintele CSU Alba Iulia. „Am ridicat nivelul, am făcut performanţă, deşi mulţi erau sceptici. Staff-ul tehnic merită felicitări şi sper că vom avea un an şi mai bun”, a precizat Nicuşor Marcu.

[nggallery id=1601]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

CSO Voluntari – Volei Alba Blaj 3-1, în primul meci al finalei Diviziei A1 la volei feminin

Dan HENEGAR

Publicat

în

CSO Voluntari a învins, scor 3-1 (28-26, 25-19, 20-25, 25-20), pe campioana Volei Alba Blaj în primul meci al finalei Diviziei A1 la volei feminin. Al doilea meci are loc mâine, 20 aprilie, tot la Voluntari, la ora 20.00, în direct la TVR Sport, iar următoarele două sunt prevăzute la Blaj, la finele săptămânii viitoare. […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea