Rămâi conectat
Nicolae Ciucă - 2024

Curier Județean

FOTO | Drumul Comunal 203 Blaj – Flitești – Deleni – Obârșia – Tiur, asfaltat pe toți cei 21 km: Investiție de peste 16,3 milioane lei

Ziarul Unirea

Publicat

în

PSD - Alegeri Prezidențiale 2024

Drumul Comunal 203 Blaj – Flitești – Deleni – Obârșia – Tiur, asfaltat pe toți cei 21 km: Investiție de peste 16,3 milioane lei

Drumul Comunal 203 Blaj – Flitești – Deleni – Obârșia – Tiur a fost asfaltat pe toți cei 21 de kilometri! Ultimul tronson de 4,7 km a fost finalizat cu o lună și jumătate înainte de termenul inițial, iar acum se fac toate pregătirile pentru recepția lucrărilor!

Citește și: VIDEO | Se modernizează ultimii kilometri din DJ 107 K, un drum spectaculos care face legătura cu Transapuseana: Peisaje care îți taie respirația, chei înguste străjuite de stânci înalte și păduri necălcate de picior de om

Așa cum am promis, și la această importantă investiție în infrastructura rutieră a Blajului, demarată în vara anului 2020, am respectat termenul de finalizare, de 4 ani!”, a anunțat Gheorghe Rotar, primarul municipiului Blaj.

DC 203 Blaj – Flitești – Deleni – Obârșia – Tiur este o investiție realizată de Primăria Municipiului Blaj în parteneriat cu Consiliul Județean Alba, în valoare de peste 16,3 milioane lei:

-5,85 milioane lei prin Programul Național de Investiții „Anghel Saligny”;
-5 milioane lei sume defalcate din TVA pentru drumuri;
-5,45 milioane lei de la bugetul local.

Acest drum comunal va asigura, așa cum constatăm deja, dezvoltarea acestei zone din punct de vedere agro-turistic și a petrecerii timpului liber. De asemenea, DC 203 creează premisele unei noi conexiuni a Blajului cu Roșia de Secaș.

Următorul pas va fi introducerea rețelei electrice și a celei de apă pe toată lungimea DC 203 Blaj – Flitești – Deleni – Obârșia – Tiur!”, a mai transmis edilul de la Blaj.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

15 octombrie – 03 decembrie 2024 | Apuseni Treasure Hunt se întoarce: „Comorile ascunse în munții ăștia vechi, unde legendele și miturile dăinuie de când lumea”

Cezar Lancrajan

Publicat

în

15 octombrie – 03 decembrie 2024 | Apuseni Treasure Hunt se întoarce: „Comorile ascunse în munții ăștia vechi, unde legendele și miturile dăinuie de când lumea„ Din 15 octombrie până-n 3 decembrie, Apusenii își deschid porțile numa’ pentru cei cu inimă curată și dor de aventură. Apuseni Treasure Hunt se-ntoarce, da’ numa’ cine-i vrednic o […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea