Rămâi conectat

Curier Județean

FOTO: Două eleve de la Colegiul Național ”I.M. Clain” Blaj, laureatele Concursului de istorie națională ”Turnul studentului”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Joi, 9 noiembrie 2017, la Colegiul Național ”Lucian Blaga” din Sebeș, a avut loc a treia ediție a Concursului de istorie națională ”Turnul studentului”, cu tema ”România și Marele Război”.

La concurs s-au înscris 8 echipaje de la colegiile de prestigiu din județ, înfruntarea concurenților fiind una acerbă, deoarece elevii au dovedit o temeinică pregătire, având numeroase cunoștințe acumulate pe tema impusă în cadrul concursului din acest an școlar.

Echipa câștigătoare a fost formată din elevele de la Colegiul Național ,,I. M. Clain” Blaj, din clasa a XII-a, profil filologie intensiv limba engleză: Isailă Gabriela Veronica și Bîrlea Diana, îndrumate de doamna profesoară Lucia Efrim.

”Aducem calde mulțumiri conducerii Colegiului Național ,,I. M. Clain” Blaj, director – prof, Ioan Tomoiagă și director adj. prof., Rodica Jeican pentru sprijinul acordat în vederea participării la acest concurs. Credem că merită felicitați toți concurenții, dar și profesorii coordonatori, care au știut să trezească în sufletele elevilor sentimentul patriotismului și să stimuleze, în egală măsură, interesul liceenilor pentru a cunoaște cât mai bine istoria poporului român”, transmite prof. Dr. Claudia Oancea Raica.

[nggallery id=4829]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Sute de persoane și mașini, verificate de polițiștii din Alba prin intermediul aplicației eDAC: Amenzi de peste 34.000 lei, într-o singură zi

Bogdan Ilea

Publicat

în

Sute de persoane și mașini, verificate de polițiștii din Alba prin intermediul aplicației eDAC: Amenzi de peste 34.000 lei, într-o singură zi Joi, 18 aprilie 2024, polițiștii și jandarmii din județul Alba au continuat acțiunile, în sistem integrat, pentru combaterea faptelor de natură penală și contravențională și pentru prevenirea incidentelor care ar putea afecta liniștea […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea