FOTO: Două eleve de la Colegiul Național ”I.M. Clain” Blaj, laureatele Concursului de istorie națională ”Turnul studentului”

Joi, 9 noiembrie 2017, la Colegiul Național ”Lucian Blaga” din Sebeș, a avut loc a treia ediție a Concursului de istorie națională ”Turnul studentului”, cu tema ”România și Marele Război”.

La concurs s-au înscris 8 echipaje de la colegiile de prestigiu din județ, înfruntarea concurenților fiind una acerbă, deoarece elevii au dovedit o temeinică pregătire, având numeroase cunoștințe acumulate pe tema impusă în cadrul concursului din acest an școlar.

Echipa câștigătoare a fost formată din elevele de la Colegiul Național ,,I. M. Clain” Blaj, din clasa a XII-a, profil filologie intensiv limba engleză: Isailă Gabriela Veronica și Bîrlea Diana, îndrumate de doamna profesoară Lucia Efrim.

”Aducem calde mulțumiri conducerii Colegiului Național ,,I. M. Clain” Blaj, director – prof, Ioan Tomoiagă și director adj. prof., Rodica Jeican pentru sprijinul acordat în vederea participării la acest concurs. Credem că merită felicitați toți concurenții, dar și profesorii coordonatori, care au știut să trezească în sufletele elevilor sentimentul patriotismului și să stimuleze, în egală măsură, interesul liceenilor pentru a cunoaște cât mai bine istoria poporului român”, transmite prof. Dr. Claudia Oancea Raica.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...