Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

FOTO: Din nou în băncile liceului, după 10 ani. Întâlnire emoționantă, la Colegiul Tehnic Apulum din Alba Iulia

Alexandra Mates

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

intalnire 10 ani colegiul tehnic apulum36 Vineri, după 10 ani de la absolvire, elevii promoției 2005 de la Colegiul Tehnic Apulum din Alba Iulia s-au așezat din nou în băncile școlii, acolo unde au petrecut, probabil, cei mai frumoși patru ani din viață.

O nouă oră de dirigenție, în care s-a strigat din nou catalogul, a însemnat pentru ei clipe pline de emoții, dar și bucuria revederii după ani și ani.  S-au regăsit maturi, schimbați, și totuși adunați în același loc unde în urmă cu 10 ani treceau împreună prin emoțiile examenului de bacalaureat.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Anii de liceu sunt, putem spune, cei mai prețioși din viață. E vremea când începi să te formezi ca om, începi să-ți conturezi singur personalitatea, să-ți alegi prietenii și să-ți dai seama de ce îți place să faci. De acești ani și-au adus aminte, mai mult ca de obicei, vineri, elevii de la Colegiul Tehnic Apulum care s-au întâlnit după 10 ani de la ultimele cursuri.

intalnire 10 ani colegiul tehnic apulum14Care mai de care mai aranjați, frumos îmbrăcați și cu zâmbetul pe buze, așa și-au făcut apariția în școală foșții elevi, deveniți acum ”oameni mari”.

Au pășit în cancelarie, acolo unde au avut bucuria să-și reîntâlnească foștii dirginți și profesori, iar mai apoi s-au îndreptat înspre clasele lor, unde au semnat ”condica” de prezență, au depănat amintiri și și-au spus fiecare realizările personale și profesionale din anii care au trecut.

Nu au lipsit de la întâlnire nici glumele profesorilor, care la intrarea în clasă le-au cerut elevilor să scoată ”o foaie de hârtie”. Însă, spre bucuria lor, de această dată ”lucrarea de control” a constat în povestea vieții fiecăruia dintre ei.

Emoţie, bucurie şi melancolie au fost doar câteva dintre trăirile foştilor elevi, care în cinstea anilor ce au trecut se vor întâlni din nou vineri seara, la Pensiunea Casa Traiana, pentru a petrece împreună cât pentru 10 ani.

[nggallery id=630]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Mesaje de Paște 2024. Cele mai frumoase texte cu URARI creștine pe care le poți trimite prin SMS cu ocazia sărbătorilor pascale

Ziarul Unirea

Publicat

în

Cele mai frumoase și simple mesaje de Paște creștine. URARI și FELICITARI de Pastele 2024. Scurte mesaje pentru prieteni, profesori, colegi, pe care le puteți transmite prin SMS de Sfintele Paști Romanii trimit, rudelor și prietenilor, cu ocazia sărbătorilor de Paște milioane de mesaje simple prin SMS. Iată mai jos ce mesaje de Paşte poţi […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea