Rămâi conectat

Politică Administrație

FOTO Deputatul Negruț, la berărie cu Traian Băsescu și Emil Boc după lansarea candidaturii Elenei Udrea

Dragoş Suciu

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Udrea lansare candidatura05Elena Udrea și-a lansat candidatura oficială la Președinția României duminică, printr-un marș antiguvernamental organizat de PMP, manifestare la care s-a scandat „Victor Ponta ca să ştii, Udrea te va ciurui!”. La final, o parte din susținători au mers la o berărie din Parcul Herăstrău, unde a venit și președintele Traian Băsescu, care a stat lângă Emil Boc și Clement Negruț.

”După marşul împotriva proastei guvernări şi pentru locuri de muncă, am mers la o berărie alături de colegi. Ni s-au alăturat Preşedintele Traian Băsescu şi Emil Boc. Am încheiat săptămâna simplu şi relaxant, am vorbit cu oamenii şi am cules, la cald, primele impresii după evenimentul de astăzi. De mâine, din nou la muncă”, a scris Udrea pe pagina sa de Facebook.

Secretarul general al PMP Alba Iulia Gabriela Muntean a precizat vineri, în cadrul unei conferințe de presă că vor merge la București 65 de susținători PMP din județul Alba.

Udrea i-a avut în prima linie pe deputatul Clement Negruț, liderul țărănist Aurelian Pavelescu, pe fosta jucătoare de tenis Ruxandra Dragomir şi pe fostul consilier prezidenţial Adrian Rădulescu.

Elena Udrea a venit la Palatul Parlamentului la ora 11.00, de unde au plecat într-un marș antiguvernamental, spre Piața Victoriei.

[nggallery id=2376]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

FOTO: Parcul din fața primăriei din Gârbova a fost finalizat: Spațiu de recreere și relaxare pentru cetățenii din comună

Bogdan Ilea

Publicat

în

FOTO: Parcul din fața primăriei din Gârbova a fost finalizat: Spațiu de recreere și relaxare pentru cetățenii din comună Cetățenii din comuna Gârbova se pot bucura de un nou parc, situat în fața primăriei. Loc de relaxare și recreere, atât pentru tineri cât și pentru vârstnici sau turiști. „Amenajarea parcului din localitatea Gârbova a fost […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea