FOTO/ Demersuri pentru construirea unui NOU SUPERMARKET în centrul municipiului Alba Iulia – Consultare publică privind intenția de elaborare a Planului Urbanistic Zonal

TECHNOVA - Înlocuiește-ți centrala

Continuă demersurile pentru deschiderea unui nou supermarket în centrul municipiului Alba Iulia, compania care îl va deține anunțând intenția de elaborare a Planului Urbanistic Zonal (PUZ).

Este vorba despre Lidl Romania care invită publicul să transmită, în perioada 5 – 18 iunie 2018, observații și propuneri privind intenţia de elaborare a planului urbanistic zonal, potrivit anunțului publicat pe site-ul Primăriei Aba Iulia, la secțiunea ”Consultare publică”.

ELIT

Compania se obligă să răspundă la observaţiile primite până la data de 4 iulie 2018.

Noul magazin Lidl va fi construit în spațiul de lângă vechea piață ”Sifor”. Pe locul respectiv, având drept adresă str. Tudor Vladimirescu nr.18, inițial, se dorea ridicarea unor locuințe colective, iar apoi, într-o ședință de consiliu local din anul 2015, s-a aprobat un plan urbanistic zonal pentru o construcție cu funcțiunea de spații comerciale – centru comercial, galerie comercială, care va aparține unui alt cunoscut lanț de supermarketuri.

De atunci și până în prezent nu prea s-a mai făcut nimic, în afară de o igienizare a terenului respectiv și blocarea accesului auto, astfel încât să nu mai poată fi folosit drept parcare publică gratuită.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

7 Comentarii

dolfi 5 iunie 2018 at 18:03

daca se face giratoriu si acolo nu-s de acord cu proiectul…

HH 5 iunie 2018 at 22:49

INCA UN MAGAZIN CARE SA AGLOMEREZE ZONA CENTRALA A MUNICIPIULUI ! SI CEEA CE ESTE SI MAI CIUDAT, NOI CHIAR NU MAI AVEM NEVOIE , IN CENTRU ORASULUI DE SPATIUL RESPECTIV PENTRU A CONSTRUI O INSTITUTIE PUBLICA, SAU SA FACEL UN MIC PARC, UN TEREN DE SPORT, UN LOC DE JOACA, O SALA MULTIFUNCTIONALA….. ORICE, NU SA MAI VINA UNII SA MAI TRANTEASCA SI IN CENTRU UN MAGAZIN !
CE SA SPUN AVETI „VIZIUNE” ADMINISTRATORILOR !

Aa 6 iunie 2018 at 0:05

Bravo! Chiar era nevoie si in centru de un centru comercial asa mare.Toate celelalte sunt in cetate si prin ampoi.

Tara lui Papura Voda 6 iunie 2018 at 8:09

Asa e!
Mai era nevoie de inca un sens giratoriu aflat intre alte doua la nici 500m unul de celalalt.

Costel 6 iunie 2018 at 8:23

Sens giratoriu. ..cu pavele din Sebes…stim deja…

Eleonora 7 iunie 2018 at 19:27

Lidl in centru orasului? La alimentarile mai mici nu se gandeste nimeni ca o sa falimenteze toate!

dolfi 8 iunie 2018 at 8:54

ce alimentari mici? alea din centru sunt toate niste bombe dubioase care se gasesc in gari si autogari. Sa se adapteze sau sa dispara!

Comentariile sunt oprite