Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

FOTO/ Demersuri pentru construirea unui NOU SUPERMARKET în centrul municipiului Alba Iulia – Consultare publică privind intenția de elaborare a Planului Urbanistic Zonal

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Continuă demersurile pentru deschiderea unui nou supermarket în centrul municipiului Alba Iulia, compania care îl va deține anunțând intenția de elaborare a Planului Urbanistic Zonal (PUZ).

Este vorba despre Lidl Romania care invită publicul să transmită, în perioada 5 – 18 iunie 2018, observații și propuneri privind intenţia de elaborare a planului urbanistic zonal, potrivit anunțului publicat pe site-ul Primăriei Aba Iulia, la secțiunea ”Consultare publică”.

Compania se obligă să răspundă la observaţiile primite până la data de 4 iulie 2018.

Noul magazin Lidl va fi construit în spațiul de lângă vechea piață ”Sifor”. Pe locul respectiv, având drept adresă str. Tudor Vladimirescu nr.18, inițial, se dorea ridicarea unor locuințe colective, iar apoi, într-o ședință de consiliu local din anul 2015, s-a aprobat un plan urbanistic zonal pentru o construcție cu funcțiunea de spații comerciale – centru comercial, galerie comercială, care va aparține unui alt cunoscut lanț de supermarketuri.

De atunci și până în prezent nu prea s-a mai făcut nimic, în afară de o igienizare a terenului respectiv și blocarea accesului auto, astfel încât să nu mai poată fi folosit drept parcare publică gratuită.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Incident ȘOCANT la o grădiniță din Alba: O îngrijitoare a luat un pumn în față de la o mămică supărată

Ziarul Unirea

Publicat

în

Incident ȘOCANT la o grădiniță din Alba: O îngrijitoare a luat un pumn în față de la o mămică supărată Un incident șocant a avut loc săptămâna trecută, mai exact miercuri 17 aprilie, la o grădiniță din orașul Cugir. Una dintre îngrijitoarele a primit un pumn în gură de la mama unei fetițe. Citește și: […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea