Rămâi conectat

Cultură Educație

FOTO: De ”Ziua Porților Deschise” – Colegiul Național ,,David Prodan” Cugir și-a prezentat oferta educațională pentru 2016 – 2017

Ziarul Unirea

Publicat

în

Desfășurată sub semnul cărții, ,,Ziua Porților Deschise” de miercuri, 20 aprilie 2016 de la Colegiul Național ,,David Prodan”  din Cugir, a fost marcată de vizita elevilor claselor a VIII-a de la Școlile ,,Iosif Pervain”, Gimnazială nr 3, ,,Singidava”, ,,Ioan Mihu” din Vinerea și ,,David Prodan” din Săliște.

porti deschise cugir007Însoțiți de directoarea colegiului prof. Ionela Cozmescu, de cadre didactice și elevi ai instituției, oaspeții au avut prilejul de a vizita cabinetele de filologie, laboratoarele de informatică, fizică, chimie, biologie, amfiteatrele, stația radio, cabinetul de lb. română unde au asistat la o minisesiune de referate privind istoricul colegiului ,,David Prodan”.

Ei au avut prilejul să viziteze Cabinetul Documentare Informare unde au vizionat filmul de prezentare al școlii și  sala multimedia unde au asistat la o activitate derulată printr-un proiect  cu  Jandarmeria Alba. Vizitatorii au putut asista de asemenea, la activități sportive desfășurate pe terenul de sport în cadrul ,,Cupei David Prodan”, au avut ocazia de a intra în contact direct cu liceenii și cadrele didactice ale Colegiului, de a cunoaște realizările și așteptările acestora, dar, mai ales, de a putea evalua infrastructura școlii.

Desfășurată în cadrul programului ,,Săptămâna altfel”, ,,Ziua Porților Deschise” a fost o bună ocazie pentru promovarea ofertei școlare a instituției amintite, elevii primind informații despre oferta educațională pentru anul de învățământ 2016-2017, ofertă ce poate fi vizualizată mai jos:

OFERTA EDUCAȚIONALĂ AN ȘCOLAR 2016-2017

PROFIL REAL:

– 1 CLASĂ MATEMATICĂ-INFORMATICĂ- Intensiv informatică- 28 locuri-zi

– 1 CLASĂ ȘTIINTE ALE NATURII- Intensiv franceză-28 locuri-zi

– 1 CLASĂ ȘTIINȚE ALE NATURII-28 locuri-seral

PROFIL UMANIST:

– 1 CLASĂ FILOLOGIE- INTENSIV ENGLEZĂ- 28 locuri-zi

Începând cu ora 11.00, elevii celor două Colegii ,, ID Lăzărescu și ,,David Prodan, a Școlilor gimnaziale nr.3 și ,,Singidava”, însoțiți de directorii  și cadrele didactice ale instituțiilor amintite, au participat la ,,Marșul cărților și al cititorilor”, încheind activitatea zilei sub semnul dragostei de carte, al învățăturii și al promovării lecturii, toate instituțiile amintite susținând un program artistic la Casa de cultură a orașului Cugir. (C.P.)

[nggallery id=1978]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Cultură Educație

Cultură Educație

Astăzi: 103 ani de la momentul punerii pietrei de temelie a Catedralei Reîntregirii și Încoronării din vechea Cetate a Bălgradului

Bogdan Ilea

Publicat

în

Astăzi: 103 ani de la momentul punerii pietrei de temelie a Catedralei Reîntregirii și Încoronării din vechea Cetate a Bălgradului S-au împlinit 103 ani de la momentul în care arhitectul Victor Ștefănescu a pus piatra de temelie a Catedralei Reîntregirii și Încoronării din vechea Cetate a Bălgradului. Joi, 28 martie 2024, se împlinesc 103 de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea