FOTO: De ziua lor, peste 300 de femei au fost sărbătorite de social-democrații din Cugir

Atractiva sală de festivități a restaurantului ,,Casa Cugireană” a fost și anul acesta prin grija administratorului Nicolae Conțan, gazdă pentru cele peste 300 de femei care au venit să petreacă ziua de 8 Martie, la sărbătoarea organizată de conducerea social – democraților din Cugir.

Întâmpinate cu flori, de către membrii biroului organizației PSD C ugir, doamnele și domnișoarele au petrecut o seară, de neuitat. Masa fesivă cu un meniu bine ales, muzica de calitate și dansul, au creat o atmosferă de satisfacție și voie bună.  Alături de ele s-au aflat ca invitați: Președintele organizației județene Alba a PSD, Ioan Dârzu, directorul Cancelariei Instituției Prefectului, Cornel Murg (fost președinte al organizației PSD Cugir), Monalisa Borza, inspector general adjunct, la ISJ Alba.

Petrecerea a fost deschisă de președinta organizației de femei a PSD Cugir, dr. Julieta Isarie, care a transmis urările de sănătate și multe satisfacții pentru toate femeile prezente la eveniment . Invitații au uitat pentru o clipă de politică şi au adresat urări femeilor, celor care păstrează echilibrul şi speranţa, atât de necesare pentru noi toţi. Ioan Dîrzu, liderul PSD Alba le-a dorit femeilor social democrate să poarte mereu primăvara în suflet, multe bucurii alături de cei dragi şi încrederea în cei cărora le-au dat votul pentru a conduce destinele țării.

Discursul a fost continuat de Cornel Murg cu un mesaj special pentru sărbătorite: „Să vă dea Dumnezeu sănătate, să vă bucuraţi de aceste clipe frumoase şi să aveţi parte, tot timpul, de cât mai multe astfel de zile de sărbătoare”. El a dorit să transmit un mesaj și din partea președintelui organizației PSD Cugir, Mircea Trifan, care din motive de serviciu (plecat în delegație), nu a putit lua parte la eveniment, dar n-a uitat ca și în acest an să ofere un cadou femeilor. (C.P.)

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...