Rămâi conectat

Ştirea zilei

FOTO: De profesie hoț! Persoană căutată după ce a sustras un cărucior de copii din scara unui bloc din Alba Iulia

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Doi părinți din Alba Iulia au avut parte de o surpriză cât se poate de neplăcută. În dimineața de Bobotează, zi în care a avut loc creștinarea copilului lor, s-au trezit că le-a fost furat căruciorul copilului, pe care îl l-au lăsat cu o seară înainte în scara blocului în care locuiesc.

Oamenii au postat și pe facebook poze cu căruciorul, în speranța că cineva îl va zări în oraș și îl vor putea recupera. Infracţiunea a fost comisă cel mai probabil vineri noaptea, iar vinovații sunt căutați pentru sustragerea unbunului de pe holul blocului de locuit.

“Azi de dimineață am observat că mi-a dispărut căruciorul copilului meu, care azi va fi creștinat!!!! L-am lăsat aseară în scara blocului fiind prea greu să îl urc până la etajul 2. Vă rog din suflet, dacă vedeți prin oraș sau la cineva căruciorul să mă anunțați! Vă rog dați share mai departe!!!! Vă mulțumesc!!!”, au scris părinții pe rețeaua de socializare.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

FOTO Ciortea Maria Christina, medic pediatru cu o carieră îndelungată la Ocna Mureș, sărbătorită la venerabila vârstă de 100 de ani: Era cunoscută ca doamna doctor care era mereu pe o bicicletă

Ziarul Unirea

Publicat

în

Ciortea Maria Christina, medic pediatru cu o carieră îndelungată la Ocna Mureș, sărbătorită la venerabila vârstă de 100 de ani: Era cunoscută ca doamna doctor care era mereu pe o bicicletă Ciortea Maria Christina, medic pediatru cu o carieră îndelungată la Ocna Mureș, a împlinit venerabila vârstă de 100 de ani. Era cunoscută ca doamna […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea