// ViewContent // Track key page views (ex: product page, landing page or article) fbq('track', 'ViewContent'); // Search // Track searches on your website (ex. product searches) fbq('track', 'Search');

FOTO: De profesie hoț! Persoană căutată după ce a sustras un cărucior de copii din scara unui bloc din Alba Iulia

Doi părinți din Alba Iulia au avut parte de o surpriză cât se poate de neplăcută. În dimineața de Bobotează, zi în care a avut loc creștinarea copilului lor, s-au trezit că le-a fost furat căruciorul copilului, pe care îl l-au lăsat cu o seară înainte în scara blocului în care locuiesc.

Oamenii au postat și pe facebook poze cu căruciorul, în speranța că cineva îl va zări în oraș și îl vor putea recupera. Infracţiunea a fost comisă cel mai probabil vineri noaptea, iar vinovații sunt căutați pentru sustragerea unbunului de pe holul blocului de locuit.

“Azi de dimineață am observat că mi-a dispărut căruciorul copilului meu, care azi va fi creștinat!!!! L-am lăsat aseară în scara blocului fiind prea greu să îl urc până la etajul 2. Vă rog din suflet, dacă vedeți prin oraș sau la cineva căruciorul să mă anunțați! Vă rog dați share mai departe!!!! Vă mulțumesc!!!”, au scris părinții pe rețeaua de socializare.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

6 Răspunsuri la FOTO: De profesie hoț! Persoană căutată după ce a sustras un cărucior de copii din scara unui bloc din Alba Iulia

 1. CIUFU 07.01.2018 la 11:35

  FARA SPERANTA.

 2. Eu 07.01.2018 la 14:31

  Ce fel de om a putut face asa ceva?O masina,bicicleta,etc.,mai inteleg,dar un carut de copiii ce-o face cu el?Poate i-o da DUMNEZEU destula minte si-l aduce inapoi asa cum l-a luat,adica noaptea.DOAMNE FERESTE,in ce hal am ajuns ca oameni.

 3. dolfi 07.01.2018 la 15:09

  asta nu-i nimic… vin din urma generatiile tinere de “om nou” fara educatie, pomanagiu si milog. Se vor fura si scutecele de pe bebelusi. Mai grav e ca pomanagii ne vor da in cap pe strada… asta in timp ce aceiasi hoti vor fi la putere

 4. Eu 07.01.2018 la 15:38

  Din pacate,ai mare dreptate,stimate Dolfi.Atat ca la putere deja sunt hotii hotilor.

 5. Nicu 07.01.2018 la 22:04

  Ideea e ca nu trebuia sa-ti lasi caruciorul nesupravegheat,apoi gindeste -te ca cine ti l-a luat i-a trebuit pt copii lui,apou poate il vei vedea la ceva rom care-si plimba copilul cu el si l-pisat si la cicat ,plin de pureci si alte boli,o sa-l mai vrei?poate cine l-a furat va spune ca la cumparat de la vechituri si n-o sa ti-l mai poti recupera ba chiar poate te va da in tribunal pt defaimare pt ca n-ai dovezi chiar daca a fost filmat de vreo camera de filmat dovada nu e valabila multumita psd-ului,asa ca ori te duci la lucru si iti cumperi altul ori poate te pui linga poarta pietei la cersit,statul nu te apara,rominii nu te apara,tu nu-ti porti de grija,atunci gindestete ce vrei?

 6. Nicu 09.01.2018 la 10:45

  Apropo trebuia sa-ti lasi si copilul in carucior poate ti-l crestea altcineva si scapai de grija caruciorului