Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

FOTO: De la pomi fructiferi la plante exotice. Pepiniera Șoșa oferă o gamă largă de produse la Târgul Grâdinarului 2024

Bogdan Ilea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

FOTO: De la pomi fructiferi la plante exotice. Pepiniera Șoșa oferă o gamă largă de produse la Târgul Grâdinarului 2024

Trandafiri, pruni, renclod verde sau măr cu miez roșu, Pepiniera Șoșa ofer o gamă foarte variată de pomi fructiferi, plante exotice, plante ornamentale și multe altele. 

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Sunt de meserie inginer horticol. Avem o pepineră cu o multitudine uriașă de produse. De la pomi fructiferi, trandafiri, arbuști, plante exotice la plante ornamentale, flori. Prețurile pleacă de la 10 lei și ajung până la 100 de lei, pentru cele cu rădăcină liberă. Pentru plantele la ghiveci diferă prețul de la fiecare speci în parte, cât de greu este de făcut, cerere și așa mai departe.

Pasiunea a început când m-am angajat într-un magazin de protecție a plantelor în urmă cu 20 de ani. De acolo, am început să dobândim cunoștințe și am început ușor, ușor să și producem.” a povestit Lucian Șoșa despre standul său de plante.

Timp de cele 3 zile ale Târgului Grădinarului, Lucian Șoșa așteaptă doritorii o diversificare foarte mare de produse, spre exemplu: castan comestibil, moșmon, kaki, rodie, corn, arunia. Cele mai căutate sortimente sunt cireșul amar sau cireșul alb.

Cu o experiență de peste 16 ani și aproximativ 200 de soiuri de pomi, Pepiniera Șoșa este localizată în Aiud. Aceasta se ocupă și produse de pesticide sau aranjamente florale.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

FOTO Ce mai aruncă oamenii din Alba, în Săptămâna Mare: Trei pui de cățel, legați cu sărmă de gât și labe, aruncați într-o baltă adâncă să se înece

Ziarul Unirea

Publicat

în

Ce mai aruncă oamenii din Alba, în Săptămâna Mare: Trei pui de cățel, legați cu sărmă de gât și labe, aruncați într-o baltă adâncă să se înece Săptămâna Mare = săptămâna în care viaţa unor suflete nu are valoare, într-un oraș din Alba. Scene şocante au fost surpinse miercuri, 1 mai, la Teiuș. Trei cățeluși […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea