FOTO: Dansatori de la clubul ”Life is dance” din Alba Iulia, pe podium la concursul internațional „Transylvanian Grand Prix”

Mircea Trifu - Primar Alba Iulia

life is dance01Weekendul trecut (25-27 septembrie), Clubul de dans „Life is dance” din Alba Iulia a participat la concursul internațional „Transylvanian Grand Prix”, cu trei perechi. Dansatorii albaiulieni au strălucit pe ringul de dans și s-au întors acasă cu locuri fruntașe.

Primele rezultate sunt ale celor mai tineri, concursul lor desfășurându-se vineri, 25 septembrie. Este vorba despre perechea Kevin Suardi și Diana Marcu, care au participat la categoria ”Hobby 6-9 ani”, fiind al doilea concurs în această categorie, unde au obținut locul 7. Aceștia s-au situat la un punct diferență de finală.

Pro România - Ține cu ALBA
ELIT

La un pas de marea finală a fost  și perechea Cătălin Batușariu și Gabriela Tipter, care a obținut tot locul 7, la categoria ”Hoblife is dance04by 10-11 ani”.

PMP - Alegeri Locale 2020
USR-Plus - Oameni ca tine schimbă Alba în bine

Ambele perechi au scos un rezultat excelent, având în vedere că au participat la un concurs de talie internațională, unde au avut adversari pe măsură.

Perechea Ionuț Ionescu și Bianca Racolta (fiind și antrenorii clubului de dans „Life is Dance” ) au participat la două categorii și s-au clasat astfel:

Locul 1, la ”OPEN basic 16-35 de ani Latino” și ”Locul 41 OPEN WDSF 19-35 de ani Latino”.

 

 

Alexandra MATEȘ

Email: ale_mates@yahoo.com
Tel: 0722.661.325

Must de Jidvei