Rămâi conectat

Politică Administrație

FOTO: Curățenie de toamnă în zonele care nu sunt cuprinse în contractul cu operatorul de salubrizare, la Alba Iulia

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Potrivit viceprimarului Albei Iulia, Gabriel Pleșa, de săptămâna trecută, pe raza municipiului, administrația locală a demarat o campanie de curățenie de toamnă, ce vizează zonele din municipiu care nu sunt acoperite prin contractul cu operatorul de salubrizare.

Este vorba despre rampele accidentale, străzile mărginașe, cartierele rezidențiale noi, capete de oraș. De aici se ridică în aceste zile atât gunoi menajer lăsat de izbeliște cât și organic, frunze, crengi.

Față de operațiunea similară efectuată anul trecut, se remarcă o scădere în volum a cantităților de ridicat, aceeași sursă indicând și un punct nevralgic: zona Talcioc. Aici va fi nevoie de intervenția unui buldozer pentru a ridica o serie de prefabricate și materiale de construcții care nu pot fi îndepărtate cu utilajele standard ale Polaris, cei cu care se lucrează pentru a restaura curățenia în zonele vizate.

”Fac apel pe această cale le toți locuitorii acestui oraș, să dea în continuare dovadă de conștiință civică și să sesizeze orice abatere de la comportamentul civilizat. Un număr de înmatriculare, o poză, îi putem identifica ulterior și amenda pe cei care aruncă gunoiul în locuri neconforme”, a precizat Gabriel Pleșa.

[nggallery id=4869]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

FOTO: Parcul din fața primăriei din Gârbova a fost finalizat: Spațiu de recreere și relaxare pentru cetățenii din comună

Bogdan Ilea

Publicat

în

FOTO: Parcul din fața primăriei din Gârbova a fost finalizat: Spațiu de recreere și relaxare pentru cetățenii din comună Cetățenii din comuna Gârbova se pot bucura de un nou parc, situat în fața primăriei. Loc de relaxare și recreere, atât pentru tineri cât și pentru vârstnici sau turiști. „Amenajarea parcului din localitatea Gârbova a fost […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea