Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

FOTO| Cumătra vulpe, zărită după furtună, căutând hrană în curtea unei familii din Alba

Suciu Andra-Ioana

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

FOTO| Cumătra vulpe, zărită după furtună, căutând hrană în curtea unei familii din Alba

În urma furtunii violente de ieri, o vulpe s-a aventurat în curtea unei familii din Alba Iulia în căutarea hranei și a unui adăpost sigur. Micul vizitator neobișnuit a reușit să pătrundă în curtea albaiulienilor, care au fost surprinși de apariția ei.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Cu grijă, familia a păstrat o distanță sigură, oferind vulpii timpul necesar pentru a se simți în siguranță în preajma lor. Observându-i starea de extremă slăbiciune, au adus repede o mică porție de mâncare, pentru a hrăni animalul. Vulpea nu s-a speriat de oameni, chiar a așteptat cu nerăbdare să fie hrănită.

„N-am mai văzut niciodată o vulpe atât de aproape. Era speriată, dar nu a fugit când ne-a văzut cu mâncarea în mână. A așteptat cuminte să ne îndepărtăm, iar apoi a sărit să mănânce”, a declarat un membru al familiei.

După ce a găsit refugiul necesar și a primit puțin ajutor din partea familiei, vulpea și-a revenit încetul cu încetul. După ce și-a potolit foamea, a rămas puțin în curtea lor.

Cu toate că situația ar fi putut deveni tensionată sau ar fi putut provoca pagube în curte, vulpea a demonstrat un comportament liniștit și nicidecum ostil. Aparent recunoscătoare pentru ajutorul primit, aceasta și-a continuat drumul fără a cauza niciun fel de pagube materiale.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Supendat din funcție timp de aproape 10 ani, Ioan Mureșan a revenit la DIICOT Alba Iulia

Unirea Ziarul

Publicat

în

Supendat din funcție timp de aproape 10 ani, Ioan Mureșan a revenit la DIICOT Alba Iulia Secția pentru procurori a Consiliului Superior al Magistraturii a hotărât repunerea în situaţia anterioară a procurorului Procurorul Ioan Mureșan a revenit la DIICOT Alba Iulia, după aproape 10 ani de la momentul suspendării din funcție. Secția pentru procurori a […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea