Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

FOTO| Cum arată rezultatele lucrărilor din Alba Iulia, parte a proiectelor de mobilitate. Viceprimarul Popescu: „A fost „deranj”? Da! Exista opțiunea să nu facem? Nu!”

URSALEȘ Iulian

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Cum arată rezultatele lucrărilor din Alba Iulia, parte a proiectelor de mobilitate. Viceprimarul Popescu: „A fost „deranj”? Da! Exista opțiunea să nu facem? Nu!”

Într-o postare recentă pe rețeaua de socializare Facebook, viceprimarul municipiului Alba Iulia, Emil Popescu, a adus în atenția cetățenilor rezultatele vizibile ale proiectelor de mobilitate din oraș.

În postarea sa, Popescu recunoaște că, în cadrul acestor proiecte, au existat momente de disconfort pentru locuitorii orașului. Cu toate acestea, el a exprimat că o astfel de transformare nu putea să aibă loc fără ca orașul să fie supus unor modificări semnificative. Lucrări de reconfigurare a carosabilului, refacerea trotuarelor și crearea pistelor de biciclete sunt doar câteva dintre aspectele evidențiate în postare. Mai mult decât atât, în subteran au fost introduse sute de kilometri de cabluri, pregătind orașul pentru nevoile tehnologice viitoare.

Viceprimarul a recunoscut că au existat și aspecte neconforme pe parcursul acestor proiecte. Cu toate acestea, el subliniază că autoritățile au luat măsuri prompte pentru a corecta aceste deficiențe și au menținut o comunicare constantă cu reprezentanții firmelor implicate în lucrări.

Viceprimarul Emil Popescu a declarat faptul că proiectele de mobilitate sunt complexe și nu pot fi comparate cu renovarea unui apartament. Ele presupun schimbări profunde în infrastructura orașului și durează un timp semnificativ pentru a fi finalizate. Cu toate acestea, el asigură cetățenii că la final vor beneficia cu toții de îmbunătățiri semnificative în mobilitate și calitatea vieții.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Preotul Ioan Sabău, arestat de câteva ori de comuniști, a creat la Vinerea obiceiul Păștenilor care dăinuie și în zilele noastre

Ziarul Unirea

Publicat

în

Preotul Ioan Sabău, arestat de câteva ori de comuniști, a creat la Vinerea obiceiul Păștenilor care dăinuie și în zilele noastre PREOTUL IOAN SABĂU – „CEL MAI IUBIT DINTRE VINERENI” – ,,Abia în închisoare în închisoare mi-am început misiunea preoțească, acolo am învățat să mă rog și tot acolo am simțit dependența de Dumnezeu, pentru […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea