Rămâi conectat

Curier Județean

FOTO| Cugireanul Vasile Hârjoc a câștigat titlul de campion la Semimaratonul OMV PETROM, de la București

Ziarul Unirea

Publicat

în

Peste 1000 de alergători din mai multe ţări ale lumii au participat, duminică, 5 septembrie a.c, în Piaţa Constituţiei, la cea de- a X-a ediţie a OMV Petrom Bucharest Half Marathon( semimaraton 21.097km), competiţie organizată de Asociaţia Bucharest Running Club (ABRC).

Printre cei 1034 participanți s-a aflat și cunoscutul atlet cugirean Vasile Hârjoc, (născut la Cut), legetimat la Clubul Sportiv ,,Metalurgistul” Cugir, cunoscut pentru prezența sa la manifestări de asemenea anvergură, organizate nu doar în țară cât și în străinătate. El a reușit un meritat succes, ocupând locul I, cu timpul de 1h.34 min.31sec. (categoria de vârstă plus 65 de ani).

Hârjoc a reprezentat Județul Alba la această competitiție, sportivul fiind pregătit de antrenorul Gheorghe Hăprean de la C.S. ,,Metalurgistul” Cugir”. Potrivit lui Hârjoc, noutăţile competiţiei au fost: creşterea cu peste 50% a numărului de alergatori față de ediția anterioară, au fost oferite zeci de premii în bani, precum şi sute de premii în produse oferite de sponsorii şi partenerii evenimentului.
Constantin PREDESCU


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

INCENDIU de vegetație uscată pe șoseaua de centură a municipiului Alba Iulia: Intervin pompierii

Ziarul Unirea

Publicat

în

INCENDIU de vegetație uscată pe șoseaua de centură a municipiului Alba Iulia: Intervin pompierii Un incendiu de vegetație uscată a izbucnit duminică după-masa pe șoseaua de centură a municipiului Alba Iulia. Citește și: INCENDIU în Alba Iulia, cu degajare de fum, de la o oală cu mâncare uitată pe foc Detasamentul de pompieri Alba Iulia […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea