Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

FOTO Cugir: Reuniune AGIR, pe tema Conferinţei Naţionale Multidisciplinare „Profesorul I.D.Lăzărescu”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Conferinta Naţionala Multidisciplinara Profesorul IDLazaescu03La Parcul Industrial Cugir s-a desfăşurat miercuri seara reuniunea Asociaţiei Generale a Inginirilor din România (AGIR)-sucursala Alba cu sediul la Cugir, întâlnire consacrată stabilirii unor noi detalii cu privire la organizarea Conferinţei Naţionale Multidisciplinare cu participare internaţională „Profesorul Ion D. Lăzărescu-fondatorul şcolii româneşti de teoria aşchierii”.

Conferinţa va avea loc pe data de 20 septembrie cu prilejul Fesivalului „Toamna Conferinta Naţionala Multidisciplinara Profesorul IDLazaescu01Cugireană” şi va avea ca invitaţi peste 100 de participanţi atât din ţară cât şi din străinătate. Manifestarea se va desfăşura pe patru secţiuni: Mecanică, Maşini Unelte, Electrotehnică şi Management, având drept locaţii de prezentare şi dezbatere, Casa de Cultură şi Colegiul Tehnic I.D. Lăzărescu.

Fiind vorba de prima conferinţă locală pe această temă, de o asemenea anvergură, participanţii la întâlnirea convocată de dr. ing. Mihai Sudrijan -preşedintele Sucursalei Alba a AGIR au venit cu o serie de observaţii şi clarificări, în ceea ce priveşte programul de organizare a reuniunii, cu propuneri de responsabilităţi concrete pe fiecare membru al comisiei de organizare.

Prima ediţie a conferinţei se va desfăşura cu sprijinul primăriei Cugir, Prefectura şi Consiliul Judeţean Alba, Asociaţia Inginerilor şi nu în ultimul rând prin aportul unor agenţi economici locali.(C. P.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Accident în Alba Iulia, zona Dedeman: Două mașini implicate. Traficul este îngreunat

Bogdan Ilea

Publicat

în

Accident în Alba Iulia, zona Dedeman: Două mașini implicate. Traficul este îngreunat Un accident rutier s-a petrecut în data 25 aprilie, în Alba Iulia, zona Dedeman, între două mașini care s-au tamponat. Pompierii au intervenit pentru asigurarea măsurilor specifice. Pompierii din Alba Iulia intervin cu două autospeciale, 1 ASAS și 1 EPA pentru asigurarea măsurilor […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea