Rămâi conectat

Sport

FOTO: CSU Alba Iulia – Sepsi Sf. Gheorghe 91-61 *Victorie în „finala mică” şi ploaie de jucării pentru „Riţa Gărgăriţa”

Dan HENEGAR

Publicat

în

CSU  Alba Iulia - Sepsi 34 CSU Alba Iulia a depăşit facil pe Sepsi Sf. Gheorghe, scor 91-61 (28-14, 19-20, 21-15, 23-12), în primul meci din „finala mică” a Ligii Naţionale de baschet feminin şi se îndreaptă spre prima distincţie internă din istoria clubului. Pentru aceasta ar trebui să învingă şi marţi, 29 aprilie, la Sf. Gheorghe, bronzul însemnând o minimă consolare după o stagiune cu obiective măreţe, Cupa şi campionatul. „Sunt mulţumit că am câştigat, am profitat de problemele de efectiv ale oponentelor şi ne-am impus clar. Aveam nevoie de victorie, întrucât după semifinale cu Târgovişte a existat multă frustrare, atât la jucătoare, cât şi în staff-ul tehnic. Vrem să tranşăm soarta medaliilor în două meciuri. Acțiunea caritabilă a fost fantastică, m-a bucurat mult. Cred că lumea trebuie să fie mult mai bună cu copiii și am văzut acest lucru aici, oameni cărora le-a făcut plăcere să facă o bucurie unor copii „, a afirmat antrenorul Miroslav Popov.

Mă bucur că acţiunea a fost o reuşită, că spectatorii au înţeles mesajul nostru şi am reuşit să aducem un zâmbet acestor copii. Cu siguranţă vom continua cu asemenea iniţiative„, a declarat Bogdan Duma, preşedintele CSU Alba Iulia.

[nggallery id=1573]

*Jucării, cadouri şi bani pentru copiii de la „Riţa Gărgăriţa”

Importând un model american, oficialii CSU au folosit în scopuri caritabile acest joc început cu un moment de reculegere în memoria suporterului Mihai Stoia.

Cei aproximativ 300 de fani prezenţi la meci au aruncat înaintea startului întâlnirii cu sute de jucării de pluş, care au fost donate copiilor de la „Riţa Gărgăriţa”. Cei 21 de micuţi au fost prezenţi în Sala Universităţii „1 Decembrie 1918”, pentru a susţine echipa locală, înarmaţi cu steguleţe alb-albastre confecţionate de ei înşişi.

În plus, galeria „Gruppo Arnsberg” a strâns într-o cutie şi bani de la spectatori, iar conducerea CSU a oferit la finalul întâlnirii cadouri copiilor defavorizaţi de soartă. Felicitări tuturor pentru gest şi implicare.

Fără principala piesă de bază, americanca Prahalis, vizitatoarele nu au contat prea mult în dispută, condusă de la un cap la celalalt de albaiulience. Acestea au avut un avantaj substanţial la pauza mare (47-34) şi s-au impus fără nicio emoţie, diferenţa crescând treptat, chiar şi la 30 de puncte spre finalul întâlnirii (87-57).

Marcatoare: Chastity Reed – 23, Sasa Cadjo – 20 de puncte, Breanna Salley – 16, Marina Mandic – 8, AnneMarie Părău – 7, Larisa Toma – 6, Tiffany Brown – 6, Alexandra Uiuiu – 3, Ildiko Nagy – 2, Chadijah Whittington – ,

[nggallery id=1567]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

FOTO: România, eșec în primul meci de la Blaj la Campionatul European Under 18 la volei feminin

Dan HENEGAR

Publicat

în

România, eșec în primul meci de la Blaj la Campionatul European Under 18 la volei feminin, 0-3 cu Spania Reprezentativa României a pierdut primul meci disputat la Blaj în cadrul Campionatului European Under 18 la volei feminin. „Tricolorele” au fost învinse de Spania, scor 3-0 (31-29, 25-19, 25-14), echilibrat fiind doar primul parțial în care […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea