Rămâi conectat

Sport

FOTO: CSU Alba Iulia – ICIM Arad 62-74 *Echipa lui Popov a terminat pe locul patru

Dan HENEGAR

Publicat

în

CSU Alba Iulia-ICIM Arad finala mica26În Vinerea Mare, CSU Alba Iulia a pierdut și al doilea joc cu ICIM Arad, scor 62-74 (19-24, 10-28, 15-11, 18-11), în finala mică a campionatului național, și a încheiat stagiunea pe locul patru.

Echipa albaiuliană a susținut în Vinerea Mare,meciul al doilea al ”finalei mici”, pe propriul teren, joc ce a reprezintat ultima reprezentație internă a stagiunii.

*Zaruri aruncate de la pauza mare

Partida n-a avut istoric, zarurile fiind aruncate încă de la pauza mare, când vizitatoarele aveau un avantaj considerabil: 52-29. Ultimele două sferturi au fost adjudecate de echipa lui Popov, intrată deja în vacanță.

*Au lipsit McFarland și Kuster

Din distribuția gazdelor au absentat jucătoarele din USA, Jessica Kuster și Valencia McFarland. Aceste aveau bilete de avion cumpărate pentru plecarea spre casă, iar clubul nu a intervenit pentru schimbarea datei, spre deosebire de celelalte straniere Wumi Agunbiade și L Oreal Joy Price.

*CSU, pentru al treilea an consecutiv în finala mică

Dacă în 2014 universitarele au cucerit medaliile de bronz, în acest sezon se repetă clasarea din 2013, când a fost ratat duelul cu CSM Satu Mare în „finala mică”

Au marcat Wumi Agunbiade – 24 de puncte, Elisabeth Pavel – 17, L’Oreal Price – 11, Milica Deura – 4, Marta Fodor – 4, Larisa Toma – 2.

CSU Alba Iulia şi ICIM Arad și-au disputat medaliile de bronz ale actualei ediţii a Ligii Naţionale de baschet feminin. Cele două combatante au fost eliminate în semifinale de Sepsi Sf. Gheorghe şi CSM Târgovişte, în minimum de meciuri necesare şi au la îndemână, în finalul sezonului, finala mică pentru a-şi trece în palmares o distincţie naţională.

[nggallery id=311]

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Voleiul din „Mica Romă”, la înălțime: Colegiul Național „Inochentie Micu Clain”, al doilea an consecutiv campioană la ONSS | Turneu semifinal de junioare, în „Alba Blaj” Arena

Dan HENEGAR

Publicat

în

Voleiul din „Mica Romă”, la înălțime: Colegiul Național „Inochentie Micu Clain”, al doilea an consecutiv campioană la ONSS | Turneu semifinal de junioare, în „Alba Blaj” Arena, în 18-21 aprilie Echipa de volei feminin gimnaziu a Colegiului Național „Inochentie Micu Clain” Blaj a câștigat turneul final de la Brăila și a devenit, pentru al doilea […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea