Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

FOTO: CSȘ Blaj, locul secund la turneul final, cadeți-perspectivă! Patru voleibaliști ai Silviei Marcu, premii individuale

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Echipa CSȘ Blaj, pregătită de profesoara Silvia Marcu, a terminat pe locul secund la turneul final organizat de FRV în nou-înființata Divizie Perspectivă, competiția disputându-se la Blaj, în Sala “Timotei Cipariu”.

În plus, 4 dintre jucătorii clubului gazdă au primit premii individuale, după cum urmează: David Hentea – cel mai bun centru, Sebastian Șuteu – cea mai bună extremă, Tudor Iuga – cel mai bun libero și Antonio Dancu – cel mai bun ridicător.

Au fost prezente 6 echipe, care au jucat în sistem fiecare cu fiecare, clasamentul final fiind următorul: 1. CSȘ 2 Baia Mare – 15 puncte (5 victorii), 2. CSȘ Blaj – 11 p (4 succese și o înfrângere), 3. ACS Ex-4 Volei București – 9 p, 4. CSȘ-CS Arcada Galați – 5 p, 5. LPS Baia Mare – 5 p, 6. CSNT Craiova – zero puncte (valoric este a doua competiție ca importanță, după Divizia Elită).

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Rezultatele au fost 3-1 cu Arcada Galați, 3-1 cu LPS Piatra Neamț, 3-0 cu CNNT Craiova, 1-3 cu CSȘ 2 Baia Mare (viitoarea învingătoare) și 3-2 cu ACS Ex-4 București.

Felicitări «Fantasticilor», ați fost la înălțime. Terminăm un campionat plin de victorii, dar și înfrângeri, cu multe bucurii și supărări, dar cu satisfacția rezultatului bun. Multumim neobosiților părinti pentru sprijinul acordat pe tot parcursul sezonului, au fost deosebiți. Mulțumim suporterilor și galeriei care au fost alături de noi pe parcursul celor 5 zile de volei, dar și Primăriei municipiului Blaj, pentru sprijinul dat în organizare”, a precizat antrenoarea Silvia Marcu. Lotul CSȘ Blaj a fost format din Sebastian Șuteu, Raul Șilean, Antonio Dancu, David Hentea, Gabriel Coman, Sergiu Șolea, Adrian Bolgar, David Deneș, Paul Birilă, Andrei Câmpean, Alexandru Sechel, Andrei Toacse, Tudor Iuga și Rareș Cojocaru.

Silvia Marcu se mândrește cu faptul că în acest sezon are trei calificări la turneele finale cu echipele pe care pregătește, toate la masculin. Este vorba despre cadeții despre care am relatat mai sus (la perspectivă), formația de speranțe a CSȘ Blaj (în perioada 9-14 mai, la turneul final de la Tulcea, din lot făcând și 4 voleibaliști de la cadeți), dar și cu Colegiul Național „Inochentie Micu Clain”, la Olimpiada Națională a Sportului Școlar gimnaziu (nu a putut participa, datorită turneului final al cadeților, disputat la Blaj).


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

În Vinerea Mare, CSU Alba Iulia și CSM Unirea Alba Iulia – victorii nete! Metalurgistul Cugir – succes după un meci nebun, Industria Galda – un nou eșec!

Dan HENEGAR

Publicat

în

În Vinerea Mare, succese concludente pentru CSU Alba Iulia (în play-off) și CSM Unirea Alba Iulia (în play-out), în jocurile din eșalonul terț. Metalurgistul Cugir se impune la Reghin, după un nou meci nebun, scor 3-2 (după ce a condus cu 2-0 și a fost egalată în 3 minute), iar „lanterna roșie” Industria Galda a […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea