Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

FOTO: CSM Unirea Alba Iulia – Unirea Ungheni 2-2 (1-0), dramatism pe „Cetate”! Oaspeții au revenit de la 0-2! Ce șansă au ratat „alb-negrii”!

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Regrete pentru „alb-negri”, care au ratat o imensă șansă de a se apropia la un punct de locul secund! CSM Unirea Alba Iulia a remizat cu Unirea Ungheni, scor 2-2 (1-0), după ce a condus cu 2-0 până în ultimul sfert de oră. Dubla căpitanului Răzvan Fetița a întreținut speranțele și calculele, însă amfitrionii au avut o cădere inexplicabilă, iar trupa din Mureș a reușit să egaleze în 4 minute, una dintre reușite fiind a cugireanului Marian Codrea, și se mențin la 4 puncte în față când mai sunt 3 etape!

Gruparea din Cetatea Marii Uniri a avut jocul în mână, însă  acel „blackout” a fost decisiv în economia unei partide cu o miză imensă. Albaiulienii au urcat pe ultima treaptă a podiumului, la egalitate cu conjudețenii de la Cugir, însă senzația trăită la final a fost ca după o înfrângere.

Îmi pare rău de rezultat și îmi asum faptul că am greșit schimbările. Am avut jocul în mână, însă nu am fost inspirat, am vrut să introduc jucători cu experiență, pentru a închide meciul, dar nu am reușit. Câtă vreme mai sunt șanse matematice, ne vom bate la locul secund„, a precizat Marcel Rusu, referirea la înlocuiri fiind la intrările lui I. Grozav și C. Cristea, în minutul 74, când scorul era încă 2-0, gazdele pierzând din forța de atac prin ieșirile lui Indrei și Fetița

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

*1-0, MIN. 28: FETIȚA, căpitanul și golgheterul gazdelor, șut superb sub bară, după o combinație cu Indrei

*1-0, MIN: 64: FETIȚA, șut în vinclul drept, din poziție centrală, după o eroare a portarului

*2-1, MIN. 78: ex-unirisul M. CODREA marchează din apropiere, profitând de eroarea fratelui său P. Codrea, fază la care a greșit și I. Grozav.

*2-2, MIN. 82: ASTAFEI a transformat un penalty, Harangozo l-a faultat pe Vasiu

Actul secund debutează cu o nouă ocazie semnată de periculosul Istrate (49) – șut alături din 14 metri. Astafei (55) – șut periculos, în diagonală, oaspeții au preluat imițiativa. Balint (58) – șut de la 18 metri, puțin alături. M. Codrea (88) – blocat de Raț.

Agbomonyi (15) – șut în diagonală, peste. V. Domșa (17) – reluare cu capul pe centrul porții. Istrate (21) – liberă de la 20 de metri, puțin alături. Același Istrate (42) – șut din 14 metri, lateral, respins de Raț

Puțini spectatori în tribună, maximum 600 de spectatori. La gazde, în centrul defensivei evoluează frații Paul și Emanuel Codrea, iar la vizitatori este rezervă Marian, fratele mai mare.

Iarăși două modificări în distribuția gazdelor, lipsesc I. Grozav (în premieră rezervă) și Harangozo, comparativ cu partida de la Cugir, titulari fiind Bârdea și P. Codrea. Al doilea joc la rând C. Cristea a rămas pe banca de rezerve

“Alb-negrii” au dat lovitura sub Drăgana, cu primul succes din play-off, meci care a pus punct unei serii nefaste de 5 întâlniri cu un singur punct. Toate calculele de a mai spera la ocuparea locului secund (mai sunt 4 etape) se leagă de victoria obligatorie în “duelul unirilor”. Unirea Ungheni are 3 victorii din tot atâtea dispute stagionale împotriva albaiulienilor.

Echipe de start:

CSM Unirea: Raț – Bârdea (59, Roșu), P. Codrea, E. Codrea, Circov – Benkirat, Mâlnă  – Indrei (74, I. Grozav), Fetița/ cpt (74, C. Cristea), V. Domșa (59, Harangozo) – Agbomonyi (59, Madangi); rezerve Iovicin, Sebaș, Dehelean, Borza. Antrenor Marcel Rusu.

Unirea Ungheni: Feier – Coza, Ndiesse, Vasiu, Şuşlak – Fl. Istrate, Piper (74. M. Codrea), R. Balint (64, Vînău), R. Trif (64, Dușmanu) – Al. Oltean, Astafei/ cpt; rezerve Bucur, Todoran, Vomir, Boar, T. Radu, Chiorean. Antrenor Flavius Sabău.

Arbitri D. Buzărnescu (Craiova), R. Popa (Craiova), G. Albulescu (Turburea) Observatori Cl. Cîrstea (Rm. Vâlcea), Ov. Tâlvan (Sibiu)

Avertismente: P. Codrea (20), Indrei (35), Benkirat (48), C. Cristea (83)/ Piper (18)

Foto: Lucian DANCIU


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

În Vinerea Mare, CSU Alba Iulia și CSM Unirea Alba Iulia – victorii nete! Metalurgistul Cugir – succes după un meci nebun, Industria Galda – un nou eșec!

Dan HENEGAR

Publicat

în

În Vinerea Mare, succese concludente pentru CSU Alba Iulia (în play-off) și CSM Unirea Alba Iulia (în play-out), în jocurile din eșalonul terț. Metalurgistul Cugir se impune la Reghin, după un nou meci nebun, scor 3-2 (după ce a condus cu 2-0 și a fost egalată în 3 minute), iar „lanterna roșie” Industria Galda a […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea