Rămâi conectat

Sport

FOTO: CSM Unirea Alba Iulia – Metalurgistul Cugir 2-2 (1-1), autogoluri stupide în derby „de Alba”, la Zlatna!

Dan HENEGAR

Publicat

în

După 6 victorii consecutive, CSM Unirea Alba Iulia a remizat în play-out, 2-2 (1-1), la Zlatna, cu Metalurgistul Cugir, în derby „de Alba”, unul cu două autogoluri stupide, câte unul de fiecare parte.

„Alb-negri” au întors rezultatul, în actul secund, autogol Vl. Popa, dar a fost rândul lui Lalici să-și introducă mingea în poartă. Un derby „de Alba” cu iz de vacanță, în care a fost 0-1, 2-1 și apoi 2-2

*0-1, MIN. 12: DOHOTARIU, reluare cu capul, după un corner de pe stânga.

*1-1, MIN. 14: ARDEI egalează după o fază fixă, tot reluare cu capul, la lovitura liberă executată de Istrate. Prima sa reușită pentru „alb-negri”

*2-1, MIN. 60: Vl. POPA, autogol de cascadorii râsului, a trimis cu capul de la marginea careului, către portar, dar balonul l-a depășit pe Csapo și a intrat în plasă, cu tot efortul portarului

*2-2, MIN. 87: autogol LALICI, a încercat să degqjeze, dar a  fost un semiluft care l-a păcălit pe Bucur

După 6 victorii consecutive, CSM Unirea Alba Iulia pierde primele puncte în play-out, după remiza, scor 2-2 (1-1), la Zlatna, în derby „de Alba”, cu Metalurgistul Cugir. A fost o confruntare cu iz de vacanță, cu o asistență redusă, în care s-au consemnat răsturnări de situație (de la 0-1, la 2-1 și 2-2 în minutul 87) și două autogoluri, câte unul de fiecare parte. Cugirenii au punctat primii, prin Dohotariu (12), iar gazdele au revenit rapid, egalând prin Ardei (14, la prima sa reușită pentru CSM Unirea), ambele goluri marcându-se după faze fize. La reluare au fost cele două faze de „cascadorii râsului”. Mai întâi, în minutul 60, Vl. Popa l-a învins pe Csapo cu o lovitură de cap (a vrut să trimită acasă, dar balonul l-a depășit pe goalkeeper), iar cu 3 minute înainte de final, Lalici a parafat remiza cu un semiluft (a încercat să degajeze, însă a „bărbierit” mingea)!

A fost cel mai slab joc al nostru din acest an, se simte că se apropie vacanța. N-am avut luciditate, au fost greșeli personale de ambele părți, starea gazonului punându-și amprenta. O partidă decisă de erorile individuale în care am fost conduși, am revenit, am avut posibilitatea să facem 3-1, dar… Ne propunem să rămânem neînvinși până la final”, a punctat Alexandru Pelici.

Un meci echilibrat, confruntare în care ocaziile mai clare ne-am aparținut. Sunt mulțumit de efort, venim după o perioadă încărcată cu 3 jocuri într-o săptămână, iar adversarii au avut o partidă amânată din motive medicale. Este un punct de moral”, a declarat Lucian Itu, acesta începând disputa cu 5 jucători under în primul unsprezece.

Foarte puțini spectatori, în jur de 100 de persoane. Partidă săracă în faze de poartă. Kiraly (22) a încercat o boltă de la 60 de metri, balonul trece peste. Bura (39), cap alături. Cugirenii evoluează cu 5 jucători under în formula de start

„Alb-negrii” și-au amânat jocul cu ACS Tg. Mureș (se va disputa marți, 14 mai) și au avut pauză o săptămână până la acest derby „de Alba”, penultimul al sezonului.

CSM Unirea: Bucur – V. Stanciu (75, Ardeiu), Ardei, Lalici, Giurgiu – Mâlnă (62, Indrei), M. Boldea – Istrate (75, Ciaun), C. Cristea/ cpt (46, Raicea), Sebaș  – M. Codrea (62, Roșu); rezerve Stoian, R. Nistor, Vomir, I. Grozav. Antrenor Alexandru Pelici.

Metalurgistul: Csapo – Dohotariu, Onaci, V. Popa, Kiraly – R. Păcurar (49, Șaucă), P. Păcurar/ cpt, A. Barbu, Cocan (72, Vitinha) – Cîrloanță (72, M. Domșa), Bura (83, Raica); rezerve Herlea, L. Itu, Neagu, Șuteu, Raica, Gavrilă. Antrenor Lucian Itu.

Echipa condusă de Alexandru Pelici, singura imbatabilă din Seria 9 în acest an, are 6 victorii succesive (9 meciuri adjudecate din 10). În duelurile directe cu formația cugireană s-au strâns 6 întâlniri în care uniriștii nu au pierdut, ultimele două, în deplasare (1-1 și 2-1, în această primăvară), precedentul eșec fiind înregistrat anul trecut, în 25 martie (0-2 la Cugir).

Vor lipsi, din motive de suspendare, Fetița, respectiv Udrea.

Arbitri M. Șerban (Cluj-Napoca), M. Tunsoiu (Șinca Nouă), V. Pînzaru (Brașov) Observatori Cl. Ștefănuți (Năsăud), L. Nistor (Moreni)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Rezultat remarcabil: Mihaela Blaga (AC „Mica Romă” Blaj/ CSU Alba Iulia), în premieră campioană națională la senioare, cu PB!

Dan HENEGAR

Publicat

în

Rezultat excelent: Mihaela Blaga (AC „Mica Romă” Blaj/ CSU Alba Iulia), în premieră campioană națională la senioare, cu PB! Rezultat excelent reușit de Mihaela Blaga, atleta din Blaj legitimată la AC „Mica Romă” Blaj și CSU Alba Iulia devenind în premieră campioană națională la senioare, cu PB (personal best) în proba de 3000 de metri […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea