Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

FOTO: CSM Unirea Alba Iulia – Gloria Bistrița 0-1 (0-1) | Liderul, victorie pe „Cetate”… și un penalty refuzat gazdelor!

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

CSM Unirea Alba Iulia a pierdut pe “Cetate”, disputa împotriva liderului Seriei 9, Gloria Bistrița, la ultima reprezentație a anului în fața fanilor, scor 0-1 (0-1), împuținându-se șansele „alb-negrilor” de a accede în play-off.

Primul eșec pe teren propriu pentru antrenorul Alexandru Pelici, după un meci încrâncenat, în care gazdelor li s-a refuzat un penalty în actul secund. CSM Unirea Alba Iulia a ajuns pe poziția a 7-a în Seria 9, Unirea Ungheni distanțându-se la 5 puncte!

Din păcate, punctele sunt la Bistrița, deși după aspectul jocului trebuia să obținem mai mult. Ne doream foarte mult să scoatem un rezultat pozitiv. După un asemenea meci nu pot decât să-mi felicit băieții. Am jucat exact ceea ce trebuia să jucăm cu echipa de pe primul loc. Am avut situații de a înscrie, am și marcat, am luat un gol ușor, dintr-o faz fixă ce nu anunța mare lucru. Mai avem mult de muncă în continuare, drumul este lung, încercăm cu tot ce depinde de noi să prindem acest play-off. Obiectivul de a promova este pentru la anul. Îmi pare rău pentru dezamăgirea de pe fețele băieților. Au fost două faze de penalty-uri și un gol neacordat„, a spus Alexandru Pelici.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

*0-1, min. 37: BANYOI înscrie din 5 metri, după ce într-o primă fază Stoian a respins reluarea cu capul a lui R. Bălan.

*Decizii potrivnice în actul secund!

În actul secund, gazdele au avut două faze de penalty, ambele neacordate, plus un gol anulat total aiurea pe motiv de ofsaid, în minutul 74 la M. Codrea (Gallo anulând poziția atacantului albaiulian)! La final, oficialii uniriști, nemulțumiți de deciziile potrivnice, au anunțat că vor face raport împotriva brigăzii de arbitri!

O asistență redusă, în jur de 200 de spectatori pe „Cetate”. Ocazie mare a gazdelor, M. Codrea și Indrei (2) – blocați în careul mic! Șut Istrate (35) de la 30 de metri, prins de portarul Mociu. Vomir (71) trimite cu capul în transversală, la un corner executat de Istrate, gazdele au solicitat penalty pentru imprudența portarului.

O nouă lovitură de pedeapsă solicitată de gazde, la duelul Indrei – Martinovici (82), o fază în care se impunea această decizie, însă centralul a refuzat! Șut Mar (87), în diagonală, alături

“Alb-negrii” speră într-un rezultat pozitiv pentru a-și menține șansele de a accede în play-off, în condițiile în care etapa precedentă au repurtat prima victorie externă a stagiunii, însă au coborât pe locul 7 în urma rezultatelor de ieri.

CSM Unirea: Al. Stoian – V. Stanciu, Vomir, E. Codrea, Ciaun – M. Boldea (67, Benkirat), C. Cristea/ cpt (67, Fetița) – Frăsineanu (67, Raicea), Istrate, Indrei – M. Codrea; rezerve Raț, D. Nistor, Mâlnă, R. Nistor, Sebaș, I. Grozav. Antrenor Alexandru Pelici.

Gloria: Mociu – Gallo, Martinovici, R. Bălan/ cpt, Mar, V. Mihai (69, G. Deac), Larionesi, Pațurcă, V. Mihalcea (83, Fridrich), Banyoi (80, Al. Florescu), Davordzie; rezerve Neacșu, Trifan, Fl. Bălan, Râpan, Uțiu, Ciobănică. Antrenor Adrian Falub.

Arbitri N. Kemenes (Baia Mare), R. Despa (Baia Mare), Cr. Mureșan (Cavnic) Observatori C. Trancă (Timișoara), C. Mardan (Făgăraș)

Foto: Lucian DANCIU


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

În Vinerea Mare, CSU Alba Iulia și CSM Unirea Alba Iulia – victorii nete! Metalurgistul Cugir – succes după un meci nebun, Industria Galda – un nou eșec!

Dan HENEGAR

Publicat

în

În Vinerea Mare, succese concludente pentru CSU Alba Iulia (în play-off) și CSM Unirea Alba Iulia (în play-out), în jocurile din eșalonul terț. Metalurgistul Cugir se impune la Reghin, după un nou meci nebun, scor 3-2 (după ce a condus cu 2-0 și a fost egalată în 3 minute), iar „lanterna roșie” Industria Galda a […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea