Rămâi conectat

Sport

FOTO: CSM Unirea Alba Iulia – CSC Șelimbăr 2-1 (0-0), în turul al treilea al Cupei României | „Alb-negrii” au dat lovitura și au eliminat divizionara secundă!!!

Dan HENEGAR

Publicat

în

CSM Unirea Alba Iulia  a depășit duelul de foc de pe „Cetate”, cu divizionara secundă CSC Șelimbăr, victorie cu 2-1 (0-0), „alb-negrii” calificându-se în play-off-ul competiției, în condițiile în care în acest sezon obiectivul este să acceadă în grupele Cupei României.

Echipa din Cetatea Marii Uniri a făcut o victimă de lux, ocupanta poziției a treia în eșalonul secund în ediția anterioară.

Echipa lui Alexandru Pelici a reușit o victorie extraordinară, calificându-se în play-off-ul Cupei României. Un succes de justețe, conturat în actul secund,  după o evoluție de apreciat a amfitrionilor.Scorul a fost deschis grație reușitei experimentatului Blănaru (47, șut din careu după o lansare de la Fetița),Intrat după pauză, Indrei (82) scăpat singur (la o pasă cu capul Pîntea), l-a lobat elegant pe portarul advers și a majorat avantajul. În minutul 89, Babic, din careu, a redus ecartul și a adus emoții pe „Cetate”

„Alb-negrii” au reușit o calificare de justețe, cadou pentru aniversarea Centenarului clubului.

Aproximativ 1500 de spectatori au asistat pe „Cetate” la o confruntare în care favoriții au dat lovitura! Sibienii au început cu 7 titulari schmbați comparativ cu meciul cu Metaloglobus, dar după pauză, după ce albaiulienii au deschis scorul s-a apelat și la piesele grele.

Albaiulienii au dominat prima repriză, având ocazii prin Jorza (23) – șut respins de portar, Giurgiu (43) – șut centrare ce a trecut milimetric pe lângă vinclu și I. Balaur (45). De partea cealaltă, Monea (36) a fost singur cu portarul, dar nu l-a putut învinge pe Roman din careul mic, după o eroare defensivă.

La reluare, Blănaru (47) a deschis scorul și tot el putea majora avantajul. însă șutul său a fost respins de portar cu piciorul (55).

Este primul test adevărat pentru formația lui Alexandru Pelici în competiția „KO” după cele două victorii categorice obținute în compania unor oponenți care au făcut act de prezență, Industria Galda de Jos (10-0) și CSM Deva (15-0). Lovitura de începere a acestui joc extrem de important va fi dată de Neluțu Luca, actualul team-manager al sibienilor, fost jucător al Unirii Alba Iulia.

Echipe:

Arbitri N. Bodocan, P. Pojar, A. Revnic (toți Cluj-Napoca) Observatori I. Teodor, I. Suciu (ambii Tg. Mureș)

Foto: CSM Unirea Alba Iulia

 

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate
Click pentru a comenta

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Știri recente din categoria Sport

Sport

VIDEO: Alexandru Pelici, antrenorul CSM Unirea Alba Iulia, după calificarea în Cupa României: „Victorie pentru Centenarul clubului și pentru suporteri”! Bucurie pe „Cetate”

Dan HENEGAR

Publicat

în

CSM Unirea Alba Iulia a reușit un rezultat extraordinar în turul al treilea al Cupei României, eliminând pe „Cetate” divizionara secundă CSC Șelimbăr, după victoria cu 2-1 (0-0). Mâna lui Alex Pelici se vede din plin în evoluția grupării din Cetatea Marii Uniri, divizionara terță fiind vioara întâi a partidei disputate în fața unei asistențe […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea