Rămâi conectat

Sport

FOTO: CSM Unirea Alba Iulia, calificată în finala Campionatului Under 19!!! Performanță remarcabilă a „alb-negrilor”!

Dan HENEGAR

Publicat

în

CSM Unirea Alba Iulia, calificată în finala Campionatului Under 19!!! Performanță remarcabilă a „alb-negrilor”!

Performanță extraordinară a juniorilor de la CSM Unirea Alba Iulia, echipa din Cetatea Marii Uniri calificându-se în finala Campionatului Under 19!

Ultimul act se va desfășura marți, 28 mai, la Buftea, la ora 10.00, adversar fiind CS Dinamo, care a eliminat, tot după loviturile de departajare, pe FC Bacău.

„O victorie uriașă a grupului! Le mulțumesc băieților pentru atitudine, implicare și modul cum s-au comportat în acest joc decisiv. Este un rezultat imens pentru fotbalul din Alba Iulia”, a spus George Țălnar.

Într-o semifinală a Campionatului Național Under 19, CSC Șelimbăr – CSM Unirea Alba Iulia, scor 2-2 (1-2), vizitatorii au deschis scorul prin R. Nistor (8), gazdele egalând în minutul 25. Pandor i-a readus în avantaj pe albaiulieni prin reușita din minutul 30. CSM Unirea Alba Iulia a fost iarăși egalată în minutul 48, partida s-a încheiat la egalitate, iar pentru calificarea în ultimul act a fost nevoie de lovituri de departajare, iar uniriștii au avut nervii mai tari.

Această finală are și o valoare sentimentală pentru mine. Antrenez echipa care m-a format ca om ca sportiv și ca antrenor și voi întâlni echipa mea de suflet, Dinamo București. E un meci cu o conotație aparte”, a mai punctat George Țălnar. Au fost 8 serii de penalty-uri, învingători fiind uniriștii care au transformat 6 dintre ele prin Pandor, Pașca Igna, P. Alexandru, D. Nistor, Ionaș-Rădoi și D. Moldovan (fost echipier al sibienior, a marcat lovitura decisivă), ratând R. Nistor și Ardeiu. Intrat în ultimele secvența, portarul Alexandru Stoian a fost eroul vizitatorilor, parând două execuții (un al 3-lea șut a fost peste poartă).

CSM Unirea Alba Iulia a fost iarăși egalată în minutul 48, partida s-a încheiat la egalitate, iar pentru calificarea în ultimul act a fost nevoie de lovituri de departajare.

CSM Unirea: R. Pauletti – V. Stanciu, D. Moldovan, Elmanhaly, P. Codrea, D. Nistor, Sebaș, D. Olălău/ cpt, Ardeiu, R. Nistor, Pandor; rezerve Stoian, Cârja, R. Stanciu, Ionaș-Rădoi, P. Alexandru, Borza, Forrai, Buzilă, Pașca Igna. Antrenor George Țălnar.

foto: CSM Unirea Alba Iulia


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Rezultat remarcabil: Mihaela Blaga (AC „Mica Romă” Blaj/ CSU Alba Iulia), în premieră campioană națională la senioare, cu PB!

Dan HENEGAR

Publicat

în

Rezultat excelent: Mihaela Blaga (AC „Mica Romă” Blaj/ CSU Alba Iulia), în premieră campioană națională la senioare, cu PB! Rezultat excelent reușit de Mihaela Blaga, atleta din Blaj legitimată la AC „Mica Romă” Blaj și CSU Alba Iulia devenind în premieră campioană națională la senioare, cu PB (personal best) în proba de 3000 de metri […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea