Rămâi conectat

Sport

FOTO: CS Ocna Mureș, reunire pentru salvare! „Soda dragă” a demarat pregătirile, vizând evitarea retrogradării

Dan HENEGAR

Publicat

în

CS Ocna Mureș a demarat în această seară pregătirile în perspectiva unui retur de foc în care obiecțivul anunțat este salvarea de la retrogradarea din Liga a 3-a, la primul antrenament al anului fiind prezenți 21 de jucători.

Echipa condusă de Gabriel Cotoară a parafat deja 5 achiziții, de la conjudețenele Industria Galada de Jos și CSO Cugir, dar în același timp a renunțat la 9 jucători din efectivul turului. Se mai negociază în continuare pe diverse piste, însă momentan înregimentările lui Căt. Suciu (Industria Galda) și Șt. Radu (CSO Cugir) nu mai sunt de actualitate, o variantă în defensivă fiind însă R. Trif (CSO Cugir).

În perioada următoare, până la intrarea în cantonament, în perioada 1-6 februarie, vor mai fi testați și alți jucători, un alt nume nou fiind portarul Alexandru Ciuță (2001, CSM Deva), ce va veni de luni.

Am avut o primă parte de sezon, pe care doresc cât mai repede să o uităm cu toții. Fiecare meci pe care îl vom avea, reprezintă o finală! Vrem sa ne pregătim cât mai bine și să dăm maximum in retur pentru a ne salva de la retrogradare. Am reușit să îmbunătățim lotul, au venit jucători buni, cu experiență la nivel de liga a 3-a, au și plecat alții, cărora le mulțumim pentru efortul și sacrificiile depuse, și ne mai dorim câteva transferuri pentru a putea definitiva echipa pe care ne vom baza în retur!„, este mesajul transmis de antrenorul Gabriel Cotoară prin intermediul paginii oficiale a CS Ocna Mureș.

Lotul: V. Ignat, Angeru, Decean – Bartoș (se va negocia zilele viitoare prelungirea împrumutului de la Viitorul Cluj), Borșoi (absent din motive personale), Uță, C. Lazăr (revine săptămâna viitoare din Anglia), Al. Kiraly, Moise – Vădan (absent din motive personale), Chișu, Socaci, Cl. Marcu, T. Cristea, M. Domșa, Neșan – R. David (absent din motie personale); plus noutățile Frențiu, Haiduc, Tocu (va veni săptămâna viitoare) și Cioară (Industria Galda de Jos), G. Goronea (CSO Cugir); în probe Lamah (Victoria Cluj), Isac (Sănătatea Cluj), D. Pop (Unirea Ungheni). Erau așteptați Cunțan (Industria Galda) și Bambo (LPS Cluj), care încă nu s-au prezentat.

Totodată, în acest context, mai ales că în retur efectivul va fi compus din numai 22 de jucători, s-a renunțat, rând pe rând, la 9 echipieri din efectivul turului, după cum urmează: P. Man, Al. Dumitru, Trifan, Vaidasigan, Coltor, Busuioc, Csegoldi, B. Cristea, Șumblea, și vor mai urma și alte despărțiri, în funcție de ce transferuri vor mai fi realizate.

Ocnamureșenii și-au fixat și țintarul jocurilor de verificare, 8 la număr, astfel: Viitorul Cluj (juniori), în 30 ianuarie; Avântul Reghin (miercuri, 3 februarie), Măgura Cisnădie (7 februarie), Unirea Ungheni (10 februarie), Someșul Dej (13 februarie), Sticla Arieșul Turda (20 februarie și 6 martie), Gaz Metan Mediaș II (27 februarie).

Sursa foto: CS Ocna Mureș


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

FOTO | Trei sportivi de la CS Unirea Alba Iulia, convocați la lotul național de Orientare: Vor reprezenta România la două competiții internaționale de anvergură

Ziarul Unirea

Publicat

în

Trei sportivi de la CS Unirea Alba Iulia, convocați la lotul național de Orientare: Vor reprezenta România la două competiții internaționale de anvergură Federația Română de Orientare a stabilit componența loturilor naționale care urmează să reprezinte România la două competiții internaționale de anvergură care vor avea loc în perioada imediat următoare. Astfel în perioada 14-20 […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea