Rămâi conectat
PSD Alba - Alegeri Locale 2024

Curier Județean

FOTO: Crescători de porumbei din toată țara s-au întâlnit sâmbătă, la Alba Iulia, de Zilele Columbofiliei Române

Ziarul Unirea

Publicat

în

AUR - Alegeri Locale 2024

Zilele Columbofiliei  Romane69Columbofili din toată țara s-au întâlnit sâmbătă, la Alba Iulia, de Zilele Columbofiliei  Române, la expoziția națională, organizată de Federația Crescătorilor de Porumbei din România, membră a Federaţiei Columbofile Internaţionale.

Evenimentul a ajuns la cea de-a 77-a ediție și a fost organizat la Pavilionul Mercur unde, în timpul zilei, au fost expuși cei mai buni și frumoși porumbei voiajori din țară, iar spre seară s-a organizat o petrecere, în cadrul căreia s-au acordat mai multe premii, pe categorii.

La eveniment a participat și deputatul Ioan Dîrzu, respectiv subprefectul județului Alba, Cornel Murg.

”Fericiți sunt acei oameni care fac în viață ceea ce doresc. Dumneavoastră faceți ceea ce doriți, creșteți porumbei călători, pe care îi transportați la sute sau mii de kilometri, iar apoi le dați drumul să zboare și sunt convins că vi se rupe sufletul pentru că nu știți câți dintre ei se vor mai întoarce și câți vor rămâne la alți proprietari care-i vor primi cu drag. Fericirea cea mai mare este atunci când îi așteptați acasă, iar după 5, 10, 12 ore vedeți că vă apare primul porumbel”, a spus Cornel Murg.

La manifestare au participat și oaspeți din Ungaria, Ucraina sau Germania. Evenimentul se organizează anual, în orașe diferite.

[nggallery id=2696]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

19 mai – 19 iunie: Expoziția BrickCarolina 2024 la Muzeul Palatul Principilor Transilvaniei: Călătorie în lumea pieselor Lego, pentru oameni de toate vârstele

Bogdan Ilea

Publicat

în

19 mai – 19 iunie: Expoziția BrickCarolina 2024 la Muzeul Palatul Principilor Transilvaniei: Călătorie în lumea pieselor Lego, pentru oameni de toate vârstele La Muzeul Palatul Principilor Transilvaniei, timp de o lunâ, începând din 19 mai, va avea loc expoziția BrickCarolina 2024. Aceasta oferă o călătorie în lumea pieselor Lego, pentru oameni de toate vârstele. […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea