Rămâi conectat
PSD Alba - Alegeri Locale 2024

Sport

FOTO: Crăciunelu de Jos, locul 3 la Cupa Satelor, faza regională

Dan HENEGAR

Publicat

în

AUR - Alegeri Locale 2024

Crăciunelu de Jos, campioana din Alba, s-a clasat pe locul al 3-lea la faza regională a Cupei Satelor, un rezultat de apreciat obținut în Sibiu de formația pregătită de Adrian Cîmpean, în condițiile unui lot mai mic ca vârstă (doar 3 micuți fotbaliști din cei 12 sunt din anul 2011).

Învingătoare în două rânduri în județ în această competiție atractivă, reprezentanta comunei Crăciunelu de Jos a reușit în județul Sibiu o victorie, două remize și o înfrângere, terminând pe  treapta a 3-a a podiumului.

Turneul destinat copiilor din anul 2011 și mai mici s-a disputat în localitatea Bungard (comuna Șelimbăr), în  sistem fiecare cu fiecare.

Clasarea pe podium reprezintă un rezultat remarcabil pentru echipă noastră care a avut doar 3 copii în anul categoriei, spre exemplu câștigătoarea competiției, Șelimbăr, având majoritatea jucătorilor, dacă nu cumva toți, născuți 2011. Mulțumim domnilor antrenori ai cluburilor CSȘ Blaj, LPS Sebes și Școala de Fotbal Valea Frumoasei, în cadrul cărora se pregătesc din această primăvară jucătorii crăciuneni„, a spus Adrian Cîmpean.

Au mai participat reprezentatele județelor Sibiu (comuna Șelimbăr), Brașov (Vulcan), Mureș (Sâncraiu de Mureș) și Harghita (Zetea).

Rezultatele echipei din Alba au fost următoarele: 0-0 cu Vulcan, 2-0 cu Zetea (V. Oniga și L. Cîmpean), 0-2 cu Șelimbăr și 1-1 cu Sâncraiu de Mureș (reușită M. Mailat), clasându-se pe locul al 3-lea (cu 5 puncte), pe primele poziții fiind Șelimbăr (12 puncte) și Sâncraiu de Mureș (7 puncte).

Lotul a fost format din: Nandrea Sasha (2012) Bîrlea Luca (2014) – portari, Păcurar Cristian (2012), Mailat Mădălin (2011) cpt, Furdui Bogdan (2011) – fundași, Cîmpean Luca (2012), Nandrea Andrei (2011), Moldovan Mateo (2012), Oniga Victor  (2012) – mijlocași, Mailat Paul (2013), Oniga Nicolae (2014) și Moni David (2014) atacanți. A lipsit din motive medicale Tompi Eduardo (2012), efectiv coordonat de prof Adrian Cîmpean, sprijinit de Marius Cîmpean și Mircea Popa.

foto: AJF Alba


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Liga 3, etapa a 9-a, se apropie vacanța: jocuri interne pentru Metalurgistul Cugir și Industria Galda, deplasări pentru albaiuliene

Dan HENEGAR

Publicat

în

Liga 3, etapa a 9-a, se apropie vacanța: jocuri interne pentru Metalurgistul Cugir și Industria Galda, ultimele apariții în fața fanilor, și deplasări pentru albaiuliene. CSU Alba Iulia va intra în vacanță după acest duel de la Mediaș. Se apropie vacanța pentru conjudețenele care activează în Seria 9 din eșalonul terț. În etapa a 9-a […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea