Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

FOTO Concurs de prăjituri, organizat de comunitatea surzilor din județul Alba: Dulciuri delicioase, tombolă și concurs de cultură generală

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Concurs de prăjituri, organizat de comunitatea surzilor din județul Alba: Dulciuri delicioase, tombolă și concurs de cultură generală

Comunitatea surzilor din județul Alba a strălucit în cadrul unui eveniment desfășurat sub egida Asociației Naționale a Surzilor din România – Filiala Alba (ANSR-Filiala Alba), într-o zi memorabilă, pe 24 februarie 2024. Această zi specială a fost marcată de o serie de activități captivante care au adus în prim-plan bucuria, competiția și spiritul comunitar.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Un moment deosebit a fost Concursul de Prăjituri, unde membrii comunității și-au demonstrat măiestria în arta culinară, prezentând prăjituri delicioase și pline de creativitate. Juriul, format din cofetari calificați, a avut parte de o sarcină dificilă în a alege câștigătorii. Rezultatele au fost următoarele: Bota Paula-Ioana a obținut locul întâi, urmată de Marian Adina-Cristina pe locul doi și Hopârtean Maria pe locul trei.

Tombola a adus un plus de emoție și suspans, oferind șansa tuturor participanților de a câștiga premii, iar Concursul de cultură generală Kahoot! a testat cunoștințele și agilitatea mentală a participanților, ducând competiția la un nivel intens. Câștigătorii acestui concurs au fost Bota Florin-Marian, Berghean Nicolae-Florin și Berghean Paul-Ioan.

Atmosfera vibrantă a evenimentului a fost completată de participanții îmbrăcați în costume de poveste și plini de creativitate, care au adus spiritul carnavalului în mijlocul comunității.

Președintele ANSR-Filiala Alba, Nicolae-Florin Berghean, a subliniat importanța acestui eveniment, exprimându-și recunoștința față de toți cei implicați în organizare și desfășurare. El a adăugat că aceste activități sunt o dovadă că persoanele surde pot realiza mult mai mult decât ar putea, evidențiind importanța normalității și a integrării. Este esențial să organizăm cât mai multe astfel de activități pentru a evita marginalizarea și pentru a promova o societate incluzivă și diversă.

De asemenea, în cadrul Asociației, membrii surzi se reunesc pentru socializare, informare cu privire la noutăți și alte activități. Acest spațiu este esențial pentru consolidarea comunității și pentru promovarea schimbului de idei și experiențe între membrii acesteia.

De asemenea, evenimentul a beneficiat de susținerea generoasă a sponsorilor Albalact SA, Ancău Company SRL și Gălbenel, cărora le transmitem sincere mulțumiri pentru contribuția lor esențială la reușita acestei zile memorabile.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

MESAJE de PAŞTE 2024 haioase. Cele mai amuzante și „funny” urări de trimis prietenilor

Ziarul Unirea

Publicat

în

MESAJE DE PASTE HAIOASE • MESAJE de PASTE 2024 amuzante. SMS-uri haioase de Sfintele Paşti • URARI și FELICITARI de PASTE hazlii Ai un prieten cu simţul umorului dezvoltat? Dacă da,  atunci nu ezita să-i trimiţi un mesaj funny în perioada sărbătorilor pascale.  Cu siguranţă îi vei aduce zâmbetul pe buze. Iată câteva exemple de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea