Rămâi conectat

Actualitate

FOTO: Competiţii de fotbal şi tenis cu ocazia Zilelor Municipiului Alba Iulia

Dragoş Suciu

Publicat

în

Sărbătoarea „Zilele Oraşului” scoate lumea din casă nu doar la concerte, spectacole, parade sau vernisaje ci este un bun prilej şi pentru cei care doresc să practice sport într-un cadru organizat.  Baza sportivă Pro Lincă din Şanţurile Cetăţii organizează un turneu Cupa „Zilele Municipiului Alba Iulia” la Tenis de câmp, competiţie la care sunt aşteptaţi să participe toate persoanele dornice de mişcare indiferent de vârstă.

Albaiulienii şi-au arătat interesul şi pentru turneul de fotbal desfăşurat la Baza Sportivă Ampoi II acolo unde 15 echipe se întrec într-o competiţie de fotbal amator.  Meciurile se vor desfăşura pe parcursul întregii zile după care microbiştii au ocazia să vadă Finala Uefa Champions Ligue în Curtea interioară de la Palatul Principilor proiectată pe un ecran uriaş.

Competiţiile de fotbal şi tenis continuă şi mâine, iar cei care doresc să participe sunt invitaţi cu începere de la 9:30 la Baza sportivă Pro Lincă sau la Baza sportivă Ampoi II.

 

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Vinerea Mare la catolici: Ziua în care Hristos a fost răstignit şi a murit pe cruce. Tradiții în Vinerea Neagră

Ziarul Unirea

Publicat

în

Vinerea Mare la catolici: Ziua în care Hristos a fost răstignit şi a murit pe cruce. Tradiții în Vinerea Neagră Vineri, 29 martie 2024, este o zi specială pentru credincioșii romano-catolici și reformați din întreaga lume. Este Vinerea Mare, zi în care aceștia trebuie să stea departe de mesele îmbelşugate, să se roage și să […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea