// ViewContent // Track key page views (ex: product page, landing page or article) fbq('track', 'ViewContent'); // Search // Track searches on your website (ex. product searches) fbq('track', 'Search');
Festivalul Roman Apulum - 2019

FOTO: Comerț în condiții PRIMITIVE în Talciocul din Alba Iulia. Cetățenii acuză administrația de nepăsare

Imagini parcă rupte din evul mediul au fost postate pe rețeaua de socializare facebook de un albaiulian revoltat de condițiile în care comercianții din Talcioc își vând produsele.

Vorbim despre Alba Iulia, un oraş modern, cu toate că zona Talciocului arată ca o piață din evul mediu. Situaţia nu este de ieri de azi, trenează de ani de zile, iar autorităţile locale au uitat cu desăvârşire de acest loc, acesta fiind văduvit de realizarea unor minime amenajări ale domeniului public.

“Condiții de 5 stele în talciocul din Alba Iulia! Oare când o să ne civilizăm? Administrația talciocului nu știe decât să încaseze bani fără să ofere absolut nimic! Rușine!!!”, a scris cetățeanul pe facebook.

Talciocul din Alba Iulia este frecventat în fiecare săptămâna de câteva sute de oameni pentru care locul este mediul lor de afaceri. Ei plătesc o taxă iar în schimbul acelei taxe li se oferă din partea administrației ceea ce se vede în poze.


Dacă vrei să ne semnalezi un eveniment, dacă ai văzut ceva neobișnuit, dacă vrei să pui o întrebare unei instituții publice sau unui politician, dacă ai filmat sau fotografiat ceva interesant, trimite-ne un mesaj pagina noastră de Facebook sau pe adresa redactieonline@unirea-pres.ro, iar reporterii noștri vor lua legătura cu tine.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

2 Răspunsuri la FOTO: Comerț în condiții PRIMITIVE în Talciocul din Alba Iulia. Cetățenii acuză administrația de nepăsare

  1. Lovi 19.06.2018 la 15:04

    Haha i mi vine sa rid pai nu știți care e situația d l Lazar care administrează talciocu e pe o mina cu primarul vicele si toți ceilalți adică le cotizează lor ….mai mult decât atât firma de ridicat mașini e tot a lui bineînțeles prin interpuși de ce nu cercetează nimeni și condițiile in care a luat talciocu și licitația pt ridicat mașini!!!!!!!!!!!

  2. CIUFU 19.06.2018 la 17:20

    SIMPLU.
    DACA NU VA PLACE NU MAI MERGETI.
    MARFA ESTE NOUA SI DE CALITATE LA CONCURENTA.