Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea Ta

FOTO: Comerț în condiții PRIMITIVE în Talciocul din Alba Iulia. Cetățenii acuză administrația de nepăsare

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Imagini parcă rupte din evul mediul au fost postate pe rețeaua de socializare facebook de un albaiulian revoltat de condițiile în care comercianții din Talcioc își vând produsele.

Vorbim despre Alba Iulia, un oraş modern, cu toate că zona Talciocului arată ca o piață din evul mediu. Situaţia nu este de ieri de azi, trenează de ani de zile, iar autorităţile locale au uitat cu desăvârşire de acest loc, acesta fiind văduvit de realizarea unor minime amenajări ale domeniului public.

“Condiții de 5 stele în talciocul din Alba Iulia! Oare când o să ne civilizăm? Administrația talciocului nu știe decât să încaseze bani fără să ofere absolut nimic! Rușine!!!”, a scris cetățeanul pe facebook.

Talciocul din Alba Iulia este frecventat în fiecare săptămâna de câteva sute de oameni pentru care locul este mediul lor de afaceri. Ei plătesc o taxă iar în schimbul acelei taxe li se oferă din partea administrației ceea ce se vede în poze.


Dacă vrei să ne semnalezi un eveniment, dacă ai văzut ceva neobișnuit, dacă vrei să pui o întrebare unei instituții publice sau unui politician, dacă ai filmat sau fotografiat ceva interesant, trimite-ne un mesaj pagina noastră de Facebook sau pe adresa [email protected], iar reporterii noștri vor lua legătura cu tine.

[nggallery id=5811]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea Ta

Ştirea Ta

ȘTIREA TA | La Spitalul Județean Alba să nu te duci cu….speranțe multe, dar deșarte: Alba Iulia, oraș fără medic ortoped pediatru

Ziarul Unirea

Publicat

în

ȘTIREA TA | La Spitalul Județean Alba să nu te duci cu….speranțe multe, dar deșarte: Alba Iulia, oraș fără medic ortoped pediatru Lipsa unor medici specialiști pediatri se simte tot mai acut la Alba Iulia. Un nou caz a fost semnalat de un părinte care, ajuns din nefericire cu micuțul la secția primiri urgențe, a […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea