Rămâi conectat

Actualitate

FOTO: Circulația pe drumul din centrul comunei Rădești, paralizată în urma prăbușirii unui stâlp aparținând societății de cablu Telekom

Ziarul Unirea

Publicat

în

stalp prabusit03De mai bine de cinci ore, în centrul comunei Rădești (la câțiva metri de magazinul alimentar și în apropierea Școlii Gimnaziale ,,Demetriu Radu”), un stâlp de susținere a rețelei de cablu pentru telefonie, tv și internet, aparținând Telekom a fost făcut una cu pământul.

Incidentul, care putea avea consecințe imprevizibile, s-a produs la ora 9.00, fără ca stâlpul cu pricina să fi fost lovit de vreun utilaj sau în urma vreunei furtuni declanșate din senin.

stalp prabusit02Odată cu prăbușirea acestuia, un alt stâlp din apropiere a fot solicitat de întinderea cablurilor stând gata să cadă, făcând imposibilă deplasarea utilajelor de mare tonaj care au fost obligate să-și modifice traseul de circulație.

Cazul petrecut vineri în Rădesti nu este singular, în localitate petrecându-se cel puțin patru situații în ultimii cinci ani. Oamenii sunt efectiv revoltați din cauza a tot ceea ce se petrece, acuzând amintita firmă de indiferență și nu cred că această societate a ajuns atât de săracă, încât să lase stâlpii să putrezească în așa hal și să pună în pericol viața oamenilor. La ora când relatăm despre eveniment (13.00), nu s-a deplasat nimeni de la depanare pentru a rezolva situația creată. (C.P.)

[nggallery id=2597]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Vinerea Mare la catolici: Ziua în care Hristos a fost răstignit şi a murit pe cruce. Tradiții în Vinerea Neagră

Ziarul Unirea

Publicat

în

Vinerea Mare la catolici: Ziua în care Hristos a fost răstignit şi a murit pe cruce. Tradiții în Vinerea Neagră Vineri, 29 martie 2024, este o zi specială pentru credincioșii romano-catolici și reformați din întreaga lume. Este Vinerea Mare, zi în care aceștia trebuie să stea departe de mesele îmbelşugate, să se roage și să […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea