Rămâi conectat

Ştirea zilei

FOTO: Cioccoshow 2015 la Bologna, festival ce a scos sute de mii de italieni în stradă!

Dan HENEGAR

Publicat

în

Duminică a fost ultima zi a celei de-a 11-a ediție a „Cioccoshow – Linie la MagieCioccoshow Bologna 1 del Cioccolato”, în piața Maggiore din Bologna, orașul unde marți se dispută partida amicală Italia – România.

A fost o adevărată nebunie în centrul vechi al localității italiene recunoscută prin faptul că are cea mai veche universitate din lume.

Localnicii, italienii, dar și turiștii străini s-au călcat efectiv în picioare pentru a ajunge în apropierea standurilor apetisante.

Chiar dacă în piață era și un loc al tristeții, cu lumânări, flori și mesaje prin care era era acuzată uciderea a şapte membri ai minorităţii etnice hazara din Afganistan, iar atentatele sângeroase de la Paris nu și-au strins ecourile, mirajul întâlnirii cu ciocoata de toate gusturile, culorile și formele a fost mai puternic.

Au fost miniaturizate din ciocolată albă, sau brună, personaje din desene animate, zâne, pantofi, diverse obiecte, podoabe de crăciun și multe multe altele.

Centrul istoric al capitalei regiunii Emilia-Romagna a însemnat un festin al ciocolății de toate soiurile, în același timp un concurs de rang internațional, dar și o adevărată plăcere în a admira „minunile” din ciocolată.

[nggallery id=1277]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

FOTO: Andra și Sarah eleve la Colegiul Național „Titu Maiorescu” din Aiud, calificate la etapa națională a olimpiadelor de limba engleză și logică

Bogdan Ilea

Publicat

în

FOTO: Andra și Sarah eleve la Colegiul Național „Titu Maiorescu” din Aiud, calificate la etapa națională a olimpiadelor de limba engleză și logică Două eleve de la Colegiul Național „Titu Maiorescu” din Aiud s-au calificat la etapele naționale ale olimpiadelor de limba engleză și logică. Citește și: FOTO Rebeca, Denis și Paul, elevi la Colegiul […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea