Rămâi conectat

Ştirea zilei

FOTO: Cinematograful 3D din ALBA MALL, inaugurat în prezenţa oficialităţilor. De sâmbătă ne vedem la FILM!

Dragoş Suciu

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Reprezentanţi din administraţia locală, oameni de afaceri şi cinefili au fost prezenţi astăzi, de la ora 19.00 la Alba Mall pentru a vedea filmul „The other women”, prima proiecţie din cinematograful 3D. În foayer, invitaţii au fost aşteptaţi aşa cum se cuvine cu şampanie, popcorn, vin, prăjituri şi o ambianţă care te trimite într-o lume fantastică. 

Drept este că Alba Iulia a avut mare nevoie de acest cinema, şi de acest lucru ne putem convinge dacă ne punem întrebarea „când am văzut ultima dată un film în oraş?”. Administratorii 3D-ului au fost felicitaţi şi de primarul Mircea Hava pentru investiţia făcută, acesta arătându-se „mândru” că trăieşte alături de ei.

Cinematograful din Alba Mall dispune de două săli multifuncţionale 2 şi 3D amenajate la cele mai înalte standarde fiecare cu câte 110 locuri confortabile şi viu colorate. “Trecerea” cinefililor din lumea reală în cea a filmelor de box-ofiice se face încă de la intrare, din foayer. Holul şi spaţiul de acces în sălile de proiecţie sunt amenajate ca un veritabil platou de filmare.

Cinema 3D03Reprezentanţii noului cinematograf  au publicat programul filmelor care vor rula  în  zilele următoare, iar  primul film ce va putea fi vizionat este “Rio 2″, 3D.  Preţul biletelor este cuprins între 14  şi 20 de lei, în funcţie de zi, film şi categorie de spectatori (elev, student, pensionar, copii sub 10 ani). De luni până joi, la categoria 2D, un bilet va costa 17 lei , iar la categoria 3D – 19 lei. De vineri până duminică acestea vor fi mai scumpe cu un leu, respectiv 18 lei la 2 D şi 20 de lei la 3D. Pentru elevi, studenţi şi pensionari, preţurile de luni până joi vor fi la categoria 2 D – 14 lei iar la 3 D – 16 lei, iar în weekend  16 respectiv 18 lei. Copiii sub 10 ani vor plăti pentru un bilet 14 lei la categoria 2D şi 15 lei la 3 D, atât în timpul săptămânii cât şi în weekend.

SÂMBĂTĂ şi DUMINICĂ, 17 -18 Mai

ora 11.30 – Rio 2 , 3 D
13: 40 – Selfie
15.10 – Neighbors
16.10 – Godzilla 3 D
17.20 – Selfie
18.50  – The Amazing Spider-Man 2, 3 D
19.50 – The Other Woman
21.50 – Godzilla 3D
22.10 – Neighbors

[nggallery id=1721]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Performanță pentru eleva Elisa Jeler, de la Școala Gimnazială „Avram Iancu” Alba Iulia, calificare la etapa națională a Olimpiadei de religie

Unirea Ziarul

Publicat

în

Performanță pentru eleva Elisa Jeler, de la Școala Gimnazială „Avram Iancu” Alba Iulia, calificare la etapa națională a Olimpiadei de religie Elisa Jeler, elevă în clasa a VI-a B, la Școala Gimnazială „Avram Iancu” Alba Iulia, a participat recent la etapa județeană a Olimpiadei de religie, cultul baptist, unde a obținut locul I, reușind să […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea