Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

FOTO Cinci CĂȚELUȘI, abandonați împreună cu mama lor la marginea unui oraș din Alba înainte de Crăciun, își caută căsuță: ”Sunt rupți de foame și de frig”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

FOTO Cinci CĂȚELUȘI, abandonați împreună cu mama lor la marginea unui oraș din Alba înainte de Crăciun, își caută căsuță: ”Sunt rupți de foame și de frig”

Mai mulți cățeluși inocenți își caută o familie acum, în toiul sărbătorilor de iarnă. Aceștia au fost abandonați înainte de Crăciun împreună cu mama lor la marginea unui oraș din județul Alba și descoperiți de câteva zile de iubitorii de animale.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

”Sunt rupți de foame și de frig, nu au nici hrană și nici adăpost, iar în zona unde sunt nu au nici o șansă de supraviețuire. Vă rugăm, adoptați!!”, au transmis persoanele care i-au găsit.

Citește și: VIDEO Raed ARAFAT, șeful DSU, recomandări pentru sărbători: „Cu animalele trăim pentru o viață. Petardele sunt pentru o noapte”

Cățelușii își caută un cămin iubitor în care să crească înconjurați de dragoste și atenție. Ce îți vor oferi? Recunoștință și iubire pe viață. Sunt 5 fetițe, 3 negre și 2 maro, care promit să vă aducă multă bucurie.

Persoanele care i-au găsit încearcă să găsească o soluție nu doar pentru puiuți, ci și pentru mama lor, care va fi și sterilizată în curând.

Cei care doresc să adopte responsabil un ghemotoc de blană, pot suna la numărul de telefon 0785 635 439 pentru mai multe informații‬.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Un partid politic încearcă să îi bage bețe în roate lui Dana Nanu, candidata Dreptei Unite la Primăria Alba Iulia. Candidatura, contestată la Judecătoria Alba Iulia

Ziarul Unirea

Publicat

în

Un partid politic încearcă să îi bage bețe în roate lui Dana Nanu, candidata Dreptei Unite la Primăria Alba Iulia. Candidatura, contestată la Judecătoria Alba Iulia Un partid politic, mai exact Partidul Național Conservator Român, filiala Alba, a depus o contestație împotriva candidaturii pentru funcția de primar a doamnei Dana Nanu, candidata Alianței Dreapta Unită […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea