Rămâi conectat

Sport

FOTO: CFR Cluj – Slavia Praga 0-1 (0-1), în play-off-ul Champions League! N. Stanciu – coautor la golul cehilor, Omrani a ratat un penalty!

Dan HENEGAR

Publicat

în

CFR Cluj a pierdut primul meci în „Gruia” în această campanie europeană ce are țintă pătrunderea în grupele Champions League, în manșa tur a play-off-ului Champions League.

Cu Nicolae Stanciu titular, Slavia Praga, campioana Cehiei, a învins în fieful „Bursucului”, scor 1-0 (1-0), gol înscris de Masopust (28), după un corner executat de internaționalul român. Reprezentanta României are nevoie de un alt miracol, după cel din Scoția, pentru a ajunge la masa bogaților. Românul din echipa Slaviei a fost huiduit la fiecare atingere de balon, dar și înjurat de către câţiva fani, iar în repriza secundă ex-uniristul le-a arătat acestora obrazul.

*Omrani, eroul negativ!

În fața a peste 15.000 de spectatori,  Slavia a câștigat prima bătălie pentru grupele celei mai importante competiții intercluburi, deține prima șansă de calificare, însă totul se va decide în Cehia, pe „Eden Arena”, miercuri, 28 august.

Reprezentanta României venea după fabuloasa prestație din dubla cu Celtic Glasgow, dar s-a lovit de o formație extrem de puternică, care a avut însă și noroc la ocaziile lui Țucudean (21) și Rondon (51) – bară. Omrani, eroul clujenilor în acest parcurs european, a devenit personajul negativ în minutul 78, când a irosit un penalty, obținut tot de el, șut parat de portarul Kolar!

Foto: Lucian DANCIU

[nggallery id=7380]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

CIL Blaj – Hermannstadt (Under 19) 7-1 (4-1) | Schimbări în ofensivă, a plecat S. Culda (la Unirea Ungheni), a venit Cîrstean

Dan HENEGAR

Publicat

în

CIL Blaj – Hermannstadt (Under 19) 7-1 (4-1) | Schimbări în ofensivă, a plecat S. Culda (la Unirea Ungheni), a venit Cîrstean A treia victorie consecutivă pentru CIL Blaj, nou-promovata în eșalonul terț, în jocurile de verificare, scor 7-1 (4-1) cu Hermannstadt Under 19. Pentru formația din „Mica Romă” au punctat Cioară (dublă, un gol […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea