Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

FOTO| Cercul Militar Alba Iulia, pe scena de la Festivalul de Teatru „Tanța și Costel”, de la Medgidia: A fost reprezentat de trupa Skepsis, cu piesa „Căpitanul Spaventa”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Cercul Militar Alba Iulia a fost prezent pe scena de la Festivalul de Teatru „Tanța și Costel”, de la Medgidia, fiind reprezentat de trupa Skepsis, cu piesa „Căpitanul Spaventa”.

În perioada 22-24 septembrie 2023 s-a desfășurat la Medgidia, județul Constanța, Festivalul de Teatru „Tanța și Costel”, ediția a X-a.

Timp de trei zile, pe scena Cercului Militar Medgidia, au jucat trupe de teatru din Iași, Roman, Buzău, Brașov, Mediaș, Oradea, Medgidia și Alba Iulia, care au încântat publicul iubitor de teatru cu spectacole inedite.

Cercul Militar Alba Iulia participă pentru a patra oară la acest festival, fiind reprezentat de Trupa Skepsis din Alba Iulia. Anul acesta au jucat „Căpitanul Spaventa”, un spectacol original de Comedia dell Arte, în regia lui Viorel Cioflică. Prestația excepțională a actorilor albaiulieni a fost răsplătită cu ropote de aplauze de publicul numeros.

Înfiinţată în anul 2002, trupa de teatru Skepsis a devenit în timp un reper important în peisajul trupelor tinere din România, participând la numeroase festivaluri în ţară şi în străinătate, spectacolele propuse fiind apreciate şi răsplătite mereu cu premii şi distincţii la evenimentele cu caracter competitiv.

Evenimentul a fost organizat de Primăria Municipiului Medgidia, Casa de Cultură I. N. Roman, Garnizoana Medgidia și Cercul Militar Medgidia.

Felicitări organizatorilor și trupelor de teatru participante, dar și publicului numeros iubitor de cultură!

La mulți ani Festivalului de teatru „Tanța și Costel” din Medgidia!


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

FOTO: Accident rutier în Alba Iulia pe strada Constantin Noica. Un vârstnic „parfumat cu alcool” s-a răsturnat cu mașina într-un șanț

Bogdan Ilea

Publicat

în

FOTO: Accident rutier în Alba Iulia pe strada Constantin Noica. Un vârstnic „parfumat cu alcool” s-a răsturnat cu mașina într-un șanț În seara 1 mai, 23:00, o mașină s-a răsturnat în Alba Iulia, pe strada Constantin Noica. Oamenii legi intervin pentru asigurarea măsurilor specifice. Pompierii din Alba Iulia intervin la un accident rutier de pe […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea