Rămâi conectat

Ştirea zilei

FOTO| Cel mai modern ștrand din Apuseni: La Baia de Arieș, o mică oază de liniște și relaxare, la mare căutare de vizitatori din trei județe

Ziarul Unirea

Publicat

în

FOTO| Cel mai modern ștrand din Apuseni: La Baia de Arieș, o mică oază de liniște și relaxare, la mare căutare de vizitatori din trei județe

O mică oază de liniște și relaxare, perfectă pentru o zi caniculară se află în zona Munților Apuseni. Ștrandul Baia de Arieș este cel mai modern complex de piscine din Apuseni, fiind vizitat anual inclusiv de turiști din alte județe.

Ștrandul Baia de Arieș a fost reabilitat prin intermediul Programului Operațional Regional 2007-2013, urmând ca din vara anului 2015 să fie dat în funcțiune.

Precum orice proiect care trebuie să se dezvolte și să își atingă adevăratul potențial, au continuat investițiile în cadrul ștrandului, astfel în anul 2016 Ștrandul Baia de Arieș a suferit serioase lucrări pentru modernizare, prin montarea unui nou sistem de încălzire a apei.

În afara beneficiilor aduse vizitatorilor care calcă pragul ștrandului, sistemul de încălzire al apei este un element care aduce beneficii însemnate și mediului înconjurător, fiind format din 40 de panouri solare care produc agent termic pentru încălzirea apei din bazin.

Calitatea serviciilor împreună cu zona pitoarească în care este amplasat au adus un real succes al ștrandului, fiind vizitat atât de turiști din județul Alba, cât și vizitatori din Cluj sau Sibiu.

Ștrandul are o capacitate de 300 de persoane, care au disponibilitatea de a se bucura de o zi de relaxare în intervalul orar 10:00 – 20:00, zilnic. Tariful pentru adulți este de 10 lei/zi, pentru copii și tineri între 3 și 18 ani, precum și pensionari, prețul este de 5 lei/zi, iar copiii sub 3 ani, copiii instituţionalizaţi, veteranii de război sau persoanele cu handicap au acces gratuit.

[nggallery id=8189]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

LIVE VIDEO Ritualul „Spălării Picioarelor” din Joia Mare de la Catedrala Romano-Catolică ”Sfântul Mihail” din Alba Iulia. Ce simbolizează obiceiul

Ziarul Unirea

Publicat

în

Ritualul „Spălării Picioarelor” din Joia Mare de la Catedrala Romano-Catolică ”Sfântul Mihail” din Alba Iulia. Ce simbolizează obiceiul Este Joia Mare a catolicior, o zi cu mare însemnătate, care reprezintă pentru creştini şi Ultima Cină a Domnului Iisus Hristos. În toate catedralele catolice se petrece un moment important, în această seară: spălatul picioarelor. Preoţii reproduc […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea