Rămâi conectat

Curier Județean

FOTO| Cea mai modernă grădiniță din ALBA, aproape de finalizare: Ce lucrări sunt în plin avânt, la Ciugud

Suciu Andra-Ioana

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

FOTO| Cea mai modernă grădiniță din ALBA, aproape de finalizare: Ce lucrări sunt în plin avânt, la Ciugud

Reprezentanții Primăriei comunei Ciugud au început ziua de vineri, 21 octombrie, oferind noi imagini cu lucrările desfășurate la grădinița care urmează să se inaugureze.

 

”Pentru că v-a plăcut atât de mult postarea despre grădinița noastră, începem ziua cu noi imagini. Pe fațada clădirii au fost montate literele care formează numele unității de învățământ preșcolar.
Mai avem de lucru, dar suntem tot mai aproape de momentul în care această clădire va fi însuflețită de bucuria copiilor.
(Mulțumim pentru ajutor, Valimedia Alba și Lincoln Plus!)” au declarat reprezentantii Primariei comunei Ciugud pe o retea de socializare.

Grădinița esta amplasată în Zona de Dezvoltare Economică Ciugud – Drâmbar, zonă industrială în care funcționează peste 40 de companii, care au aproximativ 1.000 de locuri de muncă.
Acest proiect este posibil datorită banilor din fondurile europene acordate prin PNDR și din bugetul local al Comunei Ciugud.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Amenzi de peste 47.000 de lei date de polițiști și jandarmi în Alba, în ultimele 24 de ore. Câți șoferi au fost verificați prin intermediul aplicației eDAC

Ziarul Unirea

Publicat

în

Amenzi de peste 47.000 de lei date de polițiști și jandarmi în Alba, în ultimele 24 de ore. Câți șoferi au fost verificați prin intermediul aplicației eDAC Miercuri, 24 aprilie 2024, polițiștii și jandarmii din județul Alba au continuat acțiunile, în sistem integrat, pentru combaterea faptelor de natură penală și contravențională și pentru prevenirea incidentelor […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea