Rămâi conectat

Ştirea zilei

FOTO| Ce se vede, colo-n zare? Să fie mașina de salubrizare oare?! Firma RER-VEST își bate joc în continuare de albaiulieni și ”aruncă la gunoi” contractele cu locuitorii

Suciu Andra-Ioana

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

FOTO| Ce se vede, colo-n zare? Să fie mașina de salubrizare oare?! Firma RER-VEST își bate joc în continuare de albaiulieni și ”aruncă la gunoi” contractele cu locuitorii

După lungi așteptări, a venit Moș Nicolae în cartierul Emil Racoviță, dar nu a adus nuiele și dulciuri, ci mașina firmei de salubritate care, după 2 săptămâni, a venit să își onoreze contractele cu locuitorii cartierului.

Într-o discuție din seria ”Primarul vine pe strada ta” cu edilul Gabriel Pleșa problema gunoaielor sau, mai exact, problema neridicării lor a fost ridicată de către locatari, răspunsul fiind unul demn de râsul curcilor: ”Sunați la Poliția Locală!”.

Oamenii au urmat sfatul primarului municipiului Alba Iulia și dupa zeci de sesizări care un au fost rezolvate la firma de salubritate, au sunat la Poliția Locală: ” Cunoaștem situația, doamnă dragă. Noi în afară de constatare și o amendă nu avem ce să le facem. Dar totuși, cine va zis să sunați la Poliție pentru așa ceva?

Se pare că amenda nu îi mai sperie pe angajații RER-VEST, aceștia sfidând în continuare locuitorii orașului, nerespecându-și contractele încheiate cu cetățenii.

În încercările disperate ale oamenilor de a aduce firma de salubrizare în cartierul Racoviță, aceștia au apelat la ”capo di tutti capi”, Gabriel Codru Pleșa. În discuția telefonică, locuitorii au încercat pe cât posibil să fie înțelegători, având în vedere mini-vacanța de 1 Decembrie, care tocmai ce a trecut. Primarul a asigurat că acesta nu este un motiv plauzibil: ”Nu există sărbători la serviciile publice. Bine că mi-ați spus, voi face tot posibilul să rezolv această situație.

Ca un făcut, la primele ore ale acestei dimineți, își face apariția mult așteptata mașină de colectare a deșeurilor. Întrebați de ce a durat 2 săptămâni să se ridice deșeurile menajere, angajații RER-VEST au declarat pentru ziarulunirea.ro: ”Au fost zile libere, doamnă.” După ce li s-a comunicat faptul că s-a discutat cu primarul și că acesta nu e de-acord cu motivul dat de angajați, povestea s-a schimbat brusc: ”A fost stricată o mașină!

Încheiem cu o întrebare adresată firmei de salubritate, care, la un an de la intrarea pe piața albaiuliană, a adunat în traistă mai multe sesizări decât deșeuri: Când se vor respecta contractele încheiate cu locuitorii orașului nostru?


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Accident GRAV, între 4 mașini, pe autostrada A1 sensul Sebeș-Vâlcea: O persoană încarcerată și trafic BLOCAT total. A fost solicitat și elicopterul SMURD

Ziarul Unirea

Publicat

în

Accident GRAV, între 4 mașini, pe autostrada A1 sensul Sebeș-Vâlcea: O persoană încarcerată și trafic BLOCAT total. A fost solicitat și elicopterul SMURD Un accident rutier grav a avut loc joi, în jurul orei 13.00, pe autostrada A1, la km 230, zona Veștem, pe sensul Sebeș – Valcea, cu 4 autovehicule implicate. Traficul este blocat […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea