Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

FOTO: Campionatul European de Arte Marţiale IMAF a luat sfârşit

Tudor Stan

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Campionatul European de Arte Marţiale, organizat la Alba Iulia s-a terminat. Competiţia desfăşurată de-a lungul a două zile a fost extrem de antrenantă, peste 350 de sportivi din peste 10 ţări, întrecându-se în diferite stiluri de arte marţiale.

Preşedintele Federaţiei Europene de Arte Maţiale IMAF, Jens Fricke a fost prezent şi e lîn Sala Universităţii şi ne-a declarat că: „Sunt extrem de mulţumit de cum s-au desfăşurat concursurile. A fost prima competiţie de acest gen organizată în Alba Iulia, însă după ce am văzut ce potenţial turistic are oraşul, cu siguranţă va deveni un loc tradiţional pentru competiţiile IMAF. Federaţia Română de Arte Marţiale IMAF, condusă de Dumitru Danciu este într-o continuă dezvoltare şi îl felicit pe sensei Dacniu pentru munca pe care o depune.”

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Rezultatele competiţiei vor fi comunicate imediat ce vor fi centralizate.

[nggallery id=489]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

În Vinerea Mare, CSU Alba Iulia și CSM Unirea Alba Iulia – victorii nete! Metalurgistul Cugir – succes după un meci nebun, Industria Galda – un nou eșec!

Dan HENEGAR

Publicat

în

În Vinerea Mare, succese concludente pentru CSU Alba Iulia (în play-off) și CSM Unirea Alba Iulia (în play-out), în jocurile din eșalonul terț. Metalurgistul Cugir se impune la Reghin, după un nou meci nebun, scor 3-2 (după ce a condus cu 2-0 și a fost egalată în 3 minute), iar „lanterna roșie” Industria Galda a […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea