Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

FOTO: Campionat Municipal de tenis, la Baza Sportivă „Prolincă” din Alba Iulia – timp de două luni

Dragoş Suciu

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Fundaţia Agra’s „pentru o lume mai bună” şi Baza Sportivă „Tenis ProLincă” din Alba Iulia organizează competiţie de tenis de câmp. Partidele se vor desfăşura în fiecare weekend, până în 15 octombrie, pe cele trei terenuri de la baza „Tenis ProLincă”, la dublu, pe trei categorii, două la masculin şi una mixt. Până în prezent s-au înscris peste 25 de perechi, iar eventualii doritori care intenţionează să joace, se pot înscrie la numărul de telefon 0763-615072.

La cele două categorii la masculin, partenerii se aleg benevol, cu condiţia ca vârsta celor doi să însumeze 70 ani, respectiv 105 ani, iar la categoria dublu mixt nu se ţine cont de vârstă. Se vor disputa întâlniri directe, două din trei seturi (cel decisiv, tie-break la 10 cu diferenţă de două puncte), iar fiecare meci câştigat conferă perechii 4 puncte (câte două pentru fiecare component). Primele patru clasate vor juca apoi tip turneu, fiecare cu fiecare şi se va stabili clasamentul final, acordându-se şi recompense financiare, astfel: locul întâi – 500 lei/ pereche, locul doi – 400 lei/ pereche, locul trei – 300 lei/ pereche, locul patru – 200 lei/ pereche. Fiecare participant va primi diplomă şi cupă, în cadru festiv, comisia de organizare fiind formată din Dan Sărmăşan – preşedinte, Ioan Lincă – vicepreşedinte şi Constantin Sura – membru.

Pe lângă premiile puse în joc, organizatorii invită toate persoanele pasionate de sport să participe la această competiţie inedită în Alba Iulia. Sportul a fost şi va rămâne mereu un liant social, iar acest concurs îşi doreşte să aproprie cât mai mult participanţii. În fiecare weekend te poţi odihni activ într-o interesantă competiţie a tenisului de câmp, numit şi sportul nobil, care oferă practicanţilor sănătate şi vitalitate.

[nggallery id=179]


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

FOTO Sportivii CS Unirea Alba Iulia, cinci clasări pe podium la Campionatul Național de de Copii, Juniori Mici și Cadeți, la Taekwondo

Ziarul Unirea

Publicat

în

Sportivii CS Unirea Alba Iulia, cinci clasări pe podium la Campionatul Național de de Copii, Juniori Mici și Cadeți, la Taekwondo Sportivii CS Unirea Alba Iulia au obținut rezultate foarte bune la Campionatul Național de Copii, Juniori Mici și Cadeți, la taekwondo, desfășurat în 19-21 aprilie la București. CS Unirea Alba Iulia a participat la […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea