Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Sport

FOTO: Campioana Arcada Galați a câștigat Supercupa României, în primul meci din Sala Polivalentă Blaj!

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Campioana Arcada Galați a câștigat primul meci disputat în Sala Polivalentă din Blaj, înaugurată cu prilejul Supercupei României, la masculin și feminin, astăzi, 30 septembrie.

Formația lui Stelian Stancu a oferit spectacol lângă fileu, impunându-se în minimum de seturi, scor 3-0 (25-19, 25-23, 25-17).

În al doilea set, oltenii au reușit să salveze 3 mingi se set, însă au ratat serviciul. Întâlnirea a durat 94 de minute, iar deținătoarea titlului, favorita jocului, a fost mereu în prim plan.

Sala Polivalentă din Blaj, singura din județul Alba, a fost inaugurată cu un eveniment voleibalistic de seamă, Supercupa României, la masculin și feminin.

Citește și: FOTO-VIDEO | Marea inaugurare a Sălii Polivalente din Blaj! Toate biletele au fost vândute într-o singură zi, evenimentul se desfășoară cu „casa închisă”

Trubinele au fost aproape pline la acest duel, fiind și galerii ale celor două formații. Organizatorii au dat drumul la un show de zile mari, fanii locali așteptând marele meci de la feminin, în care favoritele vor evolua cu trofeul pe masă.

Sunt prevăzute două întâlniri de gală, la ora 16.00, primul meci oficial disputat în noua sală din Blaj, între Arcada Galați, campioana ultimilor 5 ani, pregătită de Sergiu Stancu, selecționerul României, și SCM Craiova, câștigătoarea Cupei României, respectiv la ora 19.00, între campioana Volei Alba Blaj și CSM Lugoj, câștigătoarea Cupei. După regalul sportiv de lângă fileu va urma festivitatea de premiere și ziua se va încheia cu un concert al trupei Voltaj (ora 22.00).


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

FOTO: Cioară (Industria Galda), gol în „tricolor” la o acțiune de selecție | Patru jucători din Alba, la selecționata de fotbal amator a României

Dan HENEGAR

Publicat

în

Atacantul Alexandru Cioară (Industria Galda de Jos) a marcat un gol în „tricolor” la o acțiune disputată la Mogoșoaia a selecționatei de fotbal amator a României. Pe lângă vârful divizionarei terțe au mai participat Juncan (Industria Galda), și alți doi jucători din Alba Cl. Marcu (Gloria Geoagiu) și Bistraie (Șoimul Băița), absentând din motive medicale […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea