Rămâi conectat

Ştirea zilei

FOTO| Campania de vaccinare anti-COVID la Cugir: 50 de persoane au primit serul în primele două zile

Ziarul Unirea

Publicat

în

Campania de vaccinare împotriva Covid – 19 a început la Cugir în data de 04 ianuarie 2021, iar un număr de 50 de persoane au primit serul în primele două zile.

În prima etapă sunt vaccinați personalul medical din spital, personalul medical al cabinetelor de medicină de familie, al farmaciilor, cabinetelor stomatologice și lucrătorii din domeniul social.

În data de 04 ianuarie 2021 au fost vaccinate 20 de persoane. Nu s-au înregistrat pierderi de doze și nici reacții adverse la vaccin.

În data de 05 ianuarie 2021 au fost vaccinate încă 30 de persoane (fără reacții adverse post vaccinale înregistrate).

Campania de vaccinare a celor din linia 1 va continua și zilele următoare la Cugir, persoanele din categoriile anterior amintite având posibilitatea să se programeze zilnic, în intervalul orar 8-20, prin intermediul platformei on line dedicate acestui scop.

Pașii următori ai campaniei vizează vaccinarea grupelor populationale la risc (persoane peste 65 de ani, pacienți cu boli cronice etc.).


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Patru elevi de la Colegiul Național ”David Prodan” din Cugir, rezultate remarcabile la olimpiada de limbi romanice: Dănilă Maria Angeles, calificare la etapa națională de limba spaniolă

Ziarul Unirea

Publicat

în

Patru elevi de la Colegiul Național ”David Prodan” din Cugir, rezultate remarcabile la olimpiada de limbi romanice: Dănilă Maria Angeles, calificare la etapa națională de limba spaniolă Elevii de la Colegiul Național ”David Prodan” din Cugir au reușit o calificare la etapa națională a olimpiadei de limba spaniolă și un premiul III, o mențiune la […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea