FOTO: Boxerul cugirean, Radu Laurențiu Adrian – locul III la Campionatul Național de Box destinat seniorilor

Sala sporturilor din Tomești – Iași a găzduit recent, finala Campionatului Național de Box, competiție destinată seniorilor , la care au luat parte peste 80 de pugiliști din țară, unii dintre aceștia aparținând unor puternice cluburi și asociații sportive din: București ( Dinamo, Steaua), Bacău, Iași, Craiova, Cluj, Galați ș.a.

Secția de box a Clubului Sportiv Orășenesc Cugir a fost reprezentată de sportivul Radu Laurențiu Adrian(24 ani, categ. 60 kg), pregătit de antrenorul Nicolae Uian. În ciuda numărului redus de meciuri oficiale disputate și a disconfortului cauzat de un accident la mâna stîngă, pugilistul cugirean a obținut un rezultat neașteptat de bun.

După ce a câștigat primul meci cu clujanul Gaspar Micloș (prin abandon), Radu Laurențiu a pierdut la puncte în semifinală cu vicecampionul national la tineret, Eduard Jipeanu din Bacău, ocupând astfel locul al III-lea de pe podiumul competiției. După cum ne-a spus antrenorul Nicolae Uian, boxerul, (actualmente salariat la STA Sebeș), a fost preluat în urmă cu doi ani, de la CSM Sibiu și legitimate la CSO Cugir.

,,Având învedere numărul redus de partide și a accidentării la mână, rezultatul de la competiția din Iași este foarte bună, fapt ce îmi dă încredere că elevul pregătit de mine va avea o evoluție în creștere pentru partidele viitoare. Sunt convins că Laurențiu este născut pentru performanță, având calități deosebite pentru box”, ne-a declarant antrenorul.  (C.P.)

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...