Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

FOTO | Bobocii Colegiului Militar din Alba Iulia, primiți cu brațele deschise. „Meritați felicitări pentru performanța deosebită”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

FOTO | Bobocii Colegiului Militar din Alba Iulia, primiți cu brațele deschise. „Meritați felicitări pentru performanța deosebită”

În cursul zilei de vineri, 8 septembrie, Colegiul Național Militar „Mihai Viteazul ” din Alba Iulia și-a primit cu brațele deschise noii boboci, care pornesc pe un drum nou, plin de provocări.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

„I-am primit astăzi cu mare drag pe cei 168 de boboci ai claselor a IX-a, emoționați de necunoscutul ce li se așterne în cale. Pentru ca primii pași în colegiul militar să reprezinte o experiență plăcută, le-au fost alături elevii gradați, care i-au ghidat și însoțit pe tot parcursul zilei.

Au făcut cunoștință cu colegii de clasă și de an, și-au cunoscut diriginții și cadrele militare de la companie, au luat prima masă împreună și au îmbrăcat uniforma de elev militar. Pornesc de astăzi pe un drum nou, plin de provocări, dornici să culeagă roadele muncii depuse până acum.

În cuvântul de bun venit adresat bobocilor şi părinţilor acestora, comandantul colegiului, colonel Marcel Domşa, a afirmat: „este un moment important pentru dumneavoastră și pentru noi desigur ca de fiecare dată. Meritați felicitări pentru performanța deosebită, aceea de a fi admiși în cadrul Colegiului Național Militar „Mihai Viteazul”, instituție de învățământ cu recunoaștere națională, și sunt convins că aveți deja toate informațiile care v-au adus aici. Performanțele ne recomandă, iar noi am plecat întotdeauna de la premisa că tot ceea ce vorbim trebuie să aibă și acoperire în fapte”.

Elevii claselor a IX-a vor avea în următoarele zile un program special, care îi va ajuta să se familiarizeze cu rigorile vieții de elev militar și vor participa la pregătirile pentru festivitatea de deschidere a noului an școlar, festivitate care va avea loc luni, 11 septembrie începând cu ora 9.00.

Le urăm bun venit și le dorim mult succes!”, au transmis reprezentanții Colegiului Național Militar „Mihai Viteazul” din Alba Iulia.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

FOTO Elevi de la „Colegiul Național Lucian Blaga” din Sebeș, vizită la Parlamentul European de la Bruxelles

Ziarul Unirea

Publicat

în

Elevi de la „Colegiul Național Lucian Blaga” din Sebeș, vizită la Parlamentul European de la Bruxelles Săptămâna trecută, un grup de 13 elevi de la „Colegiul Național Lucian Blaga” din Sebeș, coordonați de doamnele profesoare Todor Cornelia si Crișan Monica au fost beneficiarii unei mobilități de grup la Charberoi și Bruxelles, Belgia, mobilitate finanțată de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea