Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

FOTO| Bereș Denisa Ioana, șefa de promoție de ZECE a Liceului Teoretic din Teiuș: „Vreau să încep voluntariatul imediat după Bacalaureat”

URSALEȘ Iulian

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Bereș Denisa Ioana, șefa de promoție de ZECE a Liceului Teoretic din Teiuș: „Vreau să încep voluntariatul imediat după Bacalaureat”

Bereș Denisa Ioana, în vârstă de 18 ani, a impresionat comunitatea locală și profesorii săi de la Liceul Teoretic din Teiuș prin performanțele sale academice remarcabile.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Ea a obținut titlul de șefă de promoție în acest an și a făcut acest lucru fără a apela la meditații pentru pregătirea examenului de Bacalaureat.

Într-un interviu acordat ziaruluiunirea.ro, Bereș Denisa Ioana a împărtășit cheia succesului ei. Ea a afirmat că a pus accent pe studiul asiduu al materiilor predate în clasă și a adresat întrebări profesorilor atunci când întâmpina dificultăți în înțelegerea unor concepte. Eleva a subliniat importanța sprijinului primit de la cadrele didactice de la liceu, în special din partea celor care predau materii de Bacalaureat.

Acești profesori s-au implicat activ în repetarea întregii materii pentru examenul de Bacalaureat, au organizat teste periodice și au dedicat timp suplimentar pregătirii elevilor, chiar și în perioada de „vacanță” până la susținerea examenului. Bereș Denisa Ioana le-a mulțumit acestora pentru devotamentul și sprijinul lor, apreciind faptul că au fost dispuși să-și sacrifice timpul personal pentru a ajuta elevii.

Întrebându-i pe cei care se pregătesc acum pentru Bacalaureat, Bereș Denisa Ioana a sfătuit să se concentreze pe materialele predate în clasă, chiar dacă apelează și la meditații, și să abordeze procesul pas cu pas, pentru a nu se simți copleșiți de volumul de materie. Ea a subliniat că fiecare elev trebuie să-și găsească propriul ritm și metodele de învățare care se potrivesc cel mai bine, deoarece fiecare persoană este diferită. Totodată, ea a subliniat importanța înțelegerii și exersării materiilor precum matematica, în locul învățării mecanice.

Cu privire la continuarea studiilor, Bereș Denisa Ioana a dezvăluit că nu intenționează să urmeze cursurile unei facultăți. Ea a afirmat că nu există niciun domeniu care să o pasioneze suficient de mult încât să investească o viață de muncă în acel domeniu. În schimb, ea a decis să se înscrie la o școală postliceală, iar domeniul asistentului medical generalist este cel care o atrage în prezent. Ioana consideră că această alegere îi va oferi mai multe posibilități pentru viitor, iar pasiunea ei pentru biologie a influențat decizia.

De asemenea, o școală postliceală îi va oferi mai mult timp liber pentru a-și descoperi alte interese și va putea implica în activități de voluntariat imediat după Bacalaureat, în calitate de martoră a lui Iehova.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Bianca-Maria Grosu, performanță remarcabilă la olimpiada de limba spaniolă: Eleva din Sebeș, locul I la etapa națională

Ziarul Unirea

Publicat

în

Bianca-Maria Grosu, performanță remarcabilă la olimpiada de limba spaniolă: Eleva din Sebeș, locul I la etapa națională Bianca-Maria Grosu, elevă a Colegiului Național ”Lucian Blaga” din Sebeș, a obținut  Premiul I la Olimpiada Națională de Limba Spaniolă. Citește și: EDUARD PIȚU, elevul-minune din Alba Iulia, primul și singurul din județ care a reușit să obțină […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea