Rămâi conectat

Curier Județean

FOTO| Balul Bobocilor la Colegiul Național ,,David Prodan” Cugir: Cristina Măcărei și David Urieșu – Miss și Mister Boboc 2022

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

FOTO| Balul Bobocilor la Colegiul Național ,,David Prodan” Cugir: Cristina Măcărei și David Urieșu – Miss și Mister Boboc 2022

Vineri seara, într-un spectacol de excepție, desfășurat la Centrul Cultural Cugir, Colegiul Național „David Prodan” și-a ales cei mai carismatici și talentați boboci. Potrivit organizatorilor, evnimentul la care au fost prezenți sute de participanți a deschis porțile către emisiunile TV din ziua de azi, dar și către cele de care ne amintim cu drag: „aiUmor”, „Bobocii au Talent”, Chefi la Cuțite, Vocea României, „Ce spun elevii”, „Bravo ai Stil” și „În direct cu Dian Daconescu”.

Tema de anul acesta, “Emisiuni TV românești”, a fost reflectată atât în decorul spectacolului, cât și în sceneta de intro a balului, aspect ce a făcut întregul moment special și unic.

În cadrul acestor emisiuni, bobocilor le-au fost puse la dispoziție probe, care mai de care mai interesante și amuzante, pentru a desemna câștigătorii ce s-au luptat pentru mult râvnitul titlu de Miss și Mister Boboc. Cele șase perechi care au concurat și au adus la viață îndrăgitele emisiuni românești au fost:

Perechea 1: Laura Dragomir și David Pilea
Perechea 2: Alexia Măgureanu și Vlad Pascal
Perechea 3: Alina+Tomuș și Ilie+Rareș
Perechea 4: Cristina Măcărei și David Urieșu
Perechea 5: Codruța Biriș și Cristi Borza
Perechea 6: Paula Bărbânță și Robert Horoba

Pe parcursul celor două ore de concurs, bobocii au trecut prin mai multe probe pregătite de organizatori, atent alese în concordanță cu specificul emisiunior ce le-au reprezentat, dar și pentru a scoate talentele concurenților în evidență.

Seria de probe a început cu clasica „Una Scurtă”, unde, sub influența atmosferei „Ai Umor”, bobocii au fost nevoiți să răspundă cât mai scurt și mai comic întrebărilor puse de către prezentatori. Apoi, concurenții și-au demonstrat talentele muzicale în cadrul probei de karaoke, creativitatea și simțul fashion-ului în proba creării unei ținute improvizate partenerului și, bineînțeles, cunoștiințele de cultură generală în cadrul emisiunii „Ce spun elevii”. Bobocii au mai trecut prin clasica probă a îndemânării ouălelor și a ghicirii alimentului/preparatului descris de partener.

Pe întreg parcursul spectacolului, momentele dedicate punerii în valoare a talentelor bobocilor au alternat cu momente atrtitstice susținute de către sportivii clubului „Life is Dance” Alba Iulia, Grupa de dans coordonată de Daria Cibian, Cercul de Teatru Cugir, iar momentele muzicale au fost realizate de Amalia Gruian și trupa “The Beat”, care a încheiat frumosul bal al bobocilor.

Desemnarea câștigătorilor Miss și Mister Boboc:

Momentul culminant al Balului Bobocilor CNDP 2022 a fost, bineînțeles, desemnarea câștigătorilor, clasamentul final find următorul:

Locul 6 – Codruța Biriș și Robert Horoba
Locul 5 – Alexia Măgureanu și Cristi Borza
Locul 4 – Alina Tomuș și David Pilea
Locul 3 – Laura Dragomir și Vlad Pascal
Locul 2 – Paula Bărbânță și Rareș Ilie

MISTER ȘI MISS CNDP – Cristina Măcărei și David Urieșu

MISTER ȘI MISS POPULARITATE – Laura Dragomir și David Pilea

Clasamentul a fost realizat de onorabilul juriu format din: Adrian Teban – Primarul Orașului Cugir, Alin Toderescu – Directorul Colegiului Național „David Prodan” Cugir, Călin Mureșan – Directorul Clubului Sportiv Orășenesc Cugir, Diane Dobrean – Directorul Centrului Cultural Cugir, Serafina Oarga – consilier educativ al Colegiului Național „David Prodan” Cugir, Maria Dodoc – Coordonatoarea Cercului de Teatru Cugir, Daria Beju – președintele Consiliului Școlar al Elevilor Colegiului Tehnic „I. D. Lăzărescu” Cugir și Antonio Muntean – vice-președintele Consiliului Școlar al Elevilor Colegiului Național „David Prodan” Cugir.

Atmosfera balului a fost una incredibilă, fapt susținut de numărul de 600 de spectatori, care au umplut cu aplauze capacitatea sălii până la 100%, bucurându-se alături de concurenți de primul bal al bobocilor organizat după doi ani grei de pandemie de COVID-19, eveniment mult lipsit de către toți cetățenii orașului Cugir.

Constantin PREDESCU

Foto: Bogdan Sbuchea


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Alba Iulia capitala patrimoniului românesc pentru două zile: Ce spune primarul Pleșa despre participarea la Conferința Rohaereditas

Bogdan Ilea

Publicat

în

Alba Iulia capitala patrimoniului românesc pentru două zile: Ce spune primarul Pleșa despre participarea la Conferința Rohaereditas Timp de două zile, Alba Iulia urmează să fie capitala patrimoniului românesc. Ministerul Culturii organizează Conferinta Rohaereditas la care participă și primăria Alba Iulia. „Alba Iulia este, pentru două zile, capitala patrimoniului românesc, aici desfășurându-se Conferința ROHAEREDITAS, organizată […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea