Rămâi conectat

Curier Județean

FOTO: Avansări în grad pentru 33 de jandarmi din Alba

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Vineri, 31 iulie a.c., la reşedinţa Inspectoratului de Jandarmi Judeţean “Avram Iancu” Alba s-a desfăşurat ceremonia militară organizată cu ocazia înaintării în gradul următor, la termen, a 33 de cadre ale unităţii. Acestea au îndeplinit condiţiile prevăzute de Legea 80/1995 privind statutul cadrelor militare, iar noile grade au fost înmânate de inspectorul şef, domnul colonel Itu Felician.

jandarmi avansari grad AlbaPrin Ordin al Ministrului Afacerilor Interne, au fost înaintaţi în gradul următor 4 ofiţeri, astfel:

– în grad de maior – 1 ofiţer ( maior Ignat – Kleemann Ironim );

– în grad de locotenent – 3 ofiţeri ( locotenent Manolache Nicu, locotenent Milăşan George Răzvan, locotenent Zvîncă George );

Totodată, prin Ordin al Inspectorului şef al Inspectoratului de Jandarmi Judeţean “Avram Iancu” Alba, 29 de subofiţeri au fost înaintaţi în gradul următor, astfel:

– 2 subofiţeri de la gradul de plutonier adjutant la gradul de plutonier adjutant şef;

– 1 subofiţer de la gradul de plutonier major la gradul de plutonier adjutant;

– 26 de subofiţeri de la gradul de plutonier la gradul de plutonier major;

Festivitatea a debutat prin intonarea Imnului Naţional al României urmată de prezentarea Ordinului Ministrului Afacerilor Interne de înaintare în grad a ofiţerilor şi a Ordinului Inspectorului şef al Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Alba pentru înaintarea în grad a subofiţerilor, după care, în prezenţa colegilor, conducerea inspectoratului a înmânat cadrelor noile grade.

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Metoda ”FOTOGRAFIA”, o nouă escrocherie face victime. Cum a fost păcălit un bărbat din Blaj

Unirea Ziarul

Publicat

în

Metoda ”FOTOGRAFIA”, o nouă escrocherie face victime. Cum a fost păcălit un bărbat din Blaj Mai mulți români au fost înșelați cu zeci de mii de euro prin metoda „Fotografia”, după ce au comandat din Germania. O nouă escrocherie face victime printre români. Mai multe persoane au rămas fără zeci de mii de euro în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea